Ευχαριστημένος ο Κάανεν από τους παίκτες του

| |

Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Βέροιας Τον Κάανεν δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του. Στις δηλώσεις του είπε:

«Μετά από πέντε λεπτά θα καταλάβετε ποιο είναι το ξεκάθαρο μήνυμα από τη σημερινή αναμέτρηση. Είπα στους παίκτες μας ότι θα μπούμε να το κερδίσουμε για ένα λόγο. Μπορούσαμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ εδώ και το κάναμε ξεκάθαρα στο πρώτο ημίχρονο. Τα πρώτα πέντε λεπτά είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Το ένα δε μπήκε από καθαρή ατυχία. Με έκανε πολύ χαρούμενο το πώς πηγαίνει η ομάδα. Από την πρώτη μου εβδομάδα εδώ, ήθελα να οργανώσω καλά την ομάδα μου και παρά το αποτέλεσμα, το καταφέραμε και ήμασταν οργανωμένοι. Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς είδα τον Αμαραντίδη και τον Γεωργιάδη να ανταποκρίνονται πολύ καλά στην αλλαγή πλευράς που τους έκανα για να παίξουν στο καλό πόδι του Λούκας και του Στοχ. Την υπόλοιπη δουλειά την έκαναν περίφημα ο Ορέστες με τον Μπάρμπα.

Στο πρώτο ημίχρονο βλέπαμε λεπτό με το λεπτό γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από μία ασυνεννοησία. Παρά το γκολ, όμως αντιδράσαμε πολύ καλά, δουλέψαμε οργανωμένα και αυτό είναι το ευχάριστο. Προτού σκοράρει ο ΠΑΟΚ είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ και αυτό είναι το μοναδικό που μας στεναχωρεί. Συνεχίσαμε με πολύ μεγάλη ενέργεια, είχαμε μία πεντακάθαρη ευκαιρία με τον Μρντάκοβιτς, που αν σκόραρε πιστεύω θα κερδίζαμε το ματς. Μετά το 60-65΄ ο ΠΑΟΚ έγινε καλύτερος, χάρη στην ατομική ποιότητα των παικτών του. Σε ακόμα μία άτυχη στιγμή στην άμυνα μας, ο Στοχ έκανε μια όμορφη εκτέλεση και σκόραρε. Ακόμα και μετά το 0-2 η ομάδα μας έδειξε ότι πιστεύει πολύ στον εαυτό της και μείωσε. Εκεί πίστεψα ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά απέμενε λίγος χρόνος.

Την Παρασκευή είπα ότι οι παίκτες μας είχαν αποκτήσει από το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό. Το απέδειξαν και σήμερα και μου δίνει εμπιστοσύνη για τα επόμενα παιχνίδια.

Μην ξεχνάτε ότι σήμερα παίζαμε αντίπαλοι με τον ΠΑΟΚ, μια μεγάλη ομάδα, που έχει δύο και τρεις παίκτες σε κάθε θέση και παρόλα αυτά βγάλαμε μια ενεργητικότητα ως ομάδα».

Για την αντίδραση του Καλτσά στην αλλαγή του:
«Περιμένω ερωτήσεις για το ποδόσφαιρο, αλλά καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρεστε. Θα είμαι ξεκάθαρος, θα το χειριστούμε μέσα στον ίδιο το σύλλογο».

Προηγούμενες

Εγχειρίστηκε ο Γκιγιέρμο

Μικτές: Έχασαν και οι δυο

Επόμενη