Ευχαριστήριο Φιλίππου σε κόσμο, αστυνομία

| |

Η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας θέλει να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» της Βέροιας και συμπαραστάθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

“Η μεγαλειώδης και δυναμική παρουσία του κόσμου, εμψύχωσε παίχτες και προπονητές και συνετέλεσε τα μέγιστα στην επίτευξη της μεγάλης νίκης της ομάδας μας.Ζητούμε από όλο τον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο, να συμπαρίσταται και να στηρίζει με κάθε τρόπο τη μεγάλη αυτή προσπάθεια που καταβάλλουμε.Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στο γήπεδο από το προπονητικό τιμ και τους παίκτες είναι σκληρή και χρειάζεται την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων σε ΚΑΘΕ αγώνα.Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Όλοι μαζί για την κορυφή !!!!

Επίσης ευχαριστούμε επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας για την καθοριστική της συμβολή στην ομαλή διεξαγωγή του Κυριακάτικου (11/11) αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στο ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Μπάσκετ της Β’ Εθνικής” αναφέρει η ανακοίνωση του Φιλίππου.

Προηγούμενες

Ενοχλημένος με την διαιτησία ο Φίλιππος

Το Σάββατο η αγωνιστική, ρεπό ο Φίλιππος

Επόμενη