Ευχαριστήριο Αρβανιτίδη στο ιατρικό τιμ του ΠΑΣ

| |

Τις ευχαριστίες του στο ιατρικό τιμ (φωτογραφία) του ΠΑΣ Γιάννενα για την βοήθειά του στον τραυματισμό του Κώστα Μπάρμπα, μεταφέρει με επιστολή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Αρβανιτίδης. Στην επιστολή αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να μεταφέρετε τις θερμές ευχαριστίες σας στο γιατρό της ομάδας σας κ. Κωνσταντίνο Πάτρα και στο φυσιοθεραπευτή κ. Φίλιππο Σκόρδο, οι οποίοι συμμετείχαν στην αποκατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή μας Κώστα Μπάρμπα, η ζωή του οποίου απειλήθηκε κατά την διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και είναι ευτύχημα τόσο για την ομάδα σας όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο που την υπηρετούν λαμπροί επιστήμονες και πάνω απ’όλα άνθρωποι.

Η ενέργειά τους έφερε πιο κοντά τους φιλάθλους των δύο ομάδων, που παρακολουθούσαν με αγωνία και χειροκρότησαν όλοι μαζί μετά την επιτυχή εξέλιξη της υγείας του ποδοσφαιριστή μας. Είναι σίγουρο ότι με το περιστατικό αυτό θα δοθεί η ευκαιρία για περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων. Πιστεύουμε ότι η πράξη τους θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, γιατί με αυτό τον τρόπο γίνονται βήματα προόδου στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Προηγούμενες

Ανεβασμένη η ψυχολογία στην Βέροια

Εκδρομή στην Κομοτηνή

Επόμενη