Ευχές Κ. Γιοβανόπουλου στην Σ. Υφαντίδου για την Ολυμπιάδα

| |

Την Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια του στίβου Σοφία Υφαντίδου δεξιώθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και παλαίμαχος διεθνής αθλητής χάντμπολ Κώστας Γιοβανόπουλος με στόχο να της ευχηθεί καλές επιδόσεις στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου.

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σ’ αυτό το τραπέζι με ανθρώπους που αγαπάνε τον αθλητισμό. Για μένα οι Ολυμπιακές αξίες έχουν περάσει στο DNA μου. Από περισσή χαρά και χωρίς δόλο σας καλεσα εδω για να βρεθούμε όλοι μαζί με την Σοφία Υφαντίδου. Η οποία θα παει στο Λονδίνο και θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Που σημασία πάνω απ’ όλα έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη”.

Η Σοφία Υφαντίδου δήλωσε έτοιμη και χωρίς άγχος. “Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλω από την αρχή μέχρι το τέλος να το απολαύσω. Και νομίζω οτι έχω έτσι περισσότερες πιθανότητες να διακριθώ”.

Τέλος ο προπονητής της Κυριάκος Μηνάς σημείωσε: “Στο άθλημα αυτό ηρθαν πολύ μεγαλύτερα πράγματα, με κορυφαία επίδοση το 56.90 που είναι συνάμα και η καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το έπταθλο! Η διάκριση αυτή μας έφερε στο Ντεσετζανο της Ιταλιας, όπου με το 6.109 φέτος πήρε η Σοφία και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου” .

Στην δεξίωση παραβρέθηκαν ο προπονητής της Σοφίας Υφαντίδου Κυριάκος Μηνάς, ο πατέρας της Στέλιος και ο πρώην έφορος και λάτρης του στίβου Περικλής Αντωνιάδης. 

Προηγούμενες

Πέταξε για Λονδίνο η Σ. Υφαντίδου

Πέμπτη στην σφαιροβολία η Υφαντίδου

Επόμενη