Επανέρχονται οι 1996άρηδες στις Μικτές (;)

| |

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το sites “sports-academies.gr”, ολοκληρώθηκε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, η εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Ακαδημίες του Φωστήρα με προσκεκλημένους ομιλητές τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Κώστα Τσάνα και Θοδωρή Ελευθεριάδη, που διακρίνονται στην φωτογραφία από την εκδήλωση.

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές έκαναν μια πλήρη, εμπεριστατωμένη και αναλυτική παρουσίαση με διαφάνειες γύρω από θέματα δομής, οργάνωσης και προπονητικής προσέγγισης στις ηλικίες από τις νεοσύστατες Κ-15 και Κ-16 μέχρι την Εθνική Ελπίδων και ανέπτυξαν διεξοδικά τα πλάνα της Ομοσπονδίας σχετικά με τις δομές των Εθνικών Ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ειπώθηκε από τους ομοσπονδιακούς προπονητές, εντός των επομένων ημερών θα βγει η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, των Μικτών ομάδων των Ενώσεων. Σε αυτό και στην κατηγορία των Νέων θα αγωνίζονται ποδοσφαιριστές οι οποίοι γεννήθηκαν τα έτη 1996, 1997 και 1998, ενώ στην κατηγορία Παίδων ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1999 και 2000.

Και αυτό γίνεται για να έχουν καλύτερη άποψη οι υπεύθυνοι των Εθνικών Ομάδων, σε συνεργασία με τους περιφερειακούς και Ενωσιακούς προπονητές, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, για την νεοσύστατη Εθνική Κ-15, που θα έχει παίκτες γεννηθέντες το έτος 1999 και οι οποίοι φυσικά θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα 2012-2013, λογικά, στο βασικό σχήμα, τόσο σε επίπεδο Ενώσεων όσο και στις Περιφερειακές Ομάδες, στην κατηγορία των Παίδων. Απλά γεννιούνται ερωτηματικά σχετικά με την συμμετοχή τριών ηλικιών στις ομάδες των Νέων και όπως είναι σχεδόν σίγουρο οι 1998άρηδες δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Να σημειωθεί ότι οι περισσότερες Ενώσεις (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων) είχαν στις προεπιλογές τους μέχρι σήμερα για την ομάδα των Νέων, εξαιρέσει τους 1996άρηδες..!!!! Θα περιμένουμε επομένως τις επόμενες μέρες την Προκήρυξη, η οποία εκτιμάται θα έχει κάποιες αλλαγές.

Προηγούμενες

Στην διοίκηση της Νάουσας και ο Σάββας Ακριτίδης

Πετρίδης αντί Μαστορογιάννη στην Εθνική

Επόμενη