Επέστρεψε ο Γκιγιέρμο, αμφίβολοι Λόπεζ, Μπαργκάν

| |

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γκιγιέρμο Πέρεζ και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στο ματς με τον Πλατανιά την Κυριακή. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαργκάν, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική, ο Καλογέρης, που προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και σήμερα και από αύριο θα μπει κανονικά, και ο Τζόναθαν, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αγκώνα και δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής, και Σνάουτσνερ που τέθηκε εκτός μάχης για το ματς με τον Πλατανιά.

Κατά τα λοιπά, το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε χτυπήματα της μπάλας, συνεργασίες στην επίθεση και την άμυνα, και στο τέλος προστέθηκαν οι στατικές φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16.30 στο Δημοτικό Στάδιο.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε ότι για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά οι άνεργοι που διαθέτουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ, θα μπορούν επιδεικνύοντάς την να εισέρχονται δωρεάν. Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά κάτω των 12 ετών.

Επίσης μαθητικά εισιτήρια διατέθηκαν στα εξής σχολεία:

1ο,2ο,3ο,4ο,5ο Λύκεια Βέροιας. 3ο, 5ο Γυμνάσια Βέροιας. 1ο ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ Βέροιας. Λύκειο Μακροχωρίου. Γυμνάσιο/ Λύκειο Μελίκης.

Εσπερινό Γυμνάσιο/ Λύκειο.

Η ΠΑΕ Βέροια καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να ανταποκριθεί και να δώσει το παρών στην πολύ σημαντική, τελευταία εντός έδρας, αναμέτρηση με τον Πλατανιά, την Κυριακή 14/04 στις 19.00, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League.

Προηγούμενες

Έκανε πάρτι με τον Πλατανιά η Βέροια

Αναστασιάδης:«Νίκη για να ξεμπερδεύουμε»

Επόμενη