Επέστρεψαν στις νίκες τα Λευκάδια

| |

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα των Λευκαδίων. Με τέρμα του Πετρίδη στο δεύτερο μέρος, επικράτησε των Αεράτων με 1-0 και έκλεισε νικηφόρα το 2012.

Αγωνιστικά, τα Λευκάδια ήταν καλύτερα σε όλο το παιχνίδι. Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης πίεσαν για το γκολ. Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη έφτασαν αρκετές φορές σε θέση βολής αλλά η αποτελεσματικότητά τους στο τελείωμα των φάσεων είχε και πάλι προβλήματα.

Οι γηπεδούχοι, βγήκαν από την δύσκολη θέση στο 53′. Ο Τσάλμας έκανε την σέντρα και ο Πετρίδης με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μεγάλες ευκαιρίες για γκολ είχαν τα Λευκάδια στο 30′ με τον Καλαϊτζίδη, στο 46′ με τον Πίτο και στο 60′ με τον Συμπεθέρη.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Μαλέσιος, Μισαηλίδης Π., Πίτος, Πληκαδίτης, Κοτζαχρήστος, Μπρέγκου, Πετρίδης, Τσάλμας (70′ Πέτγαζλης), Παπαδόπουλος (46′ Παπαστεργίου), Καλαϊτζίδης, Συμπεθέρης (65′ Μαργιορίδης).

ΓΡΕΒΕΝΑ: Βίδρας, Δημητριάδης, Ίττης, Νασιόπουλος Λάλλος Θ., Αλεξανδρής, Αποστολίδης, Χαματάι, Ντινόπουλος, Μπαλοδήμος, Λάλλος Π.

Προηγούμενες

Τέλος ο Μπεθέρα

Πρόγευμα για Σαββατοκύριακο

Επόμενη