Εννέα “μικρούς” του Νηρέα θέλει η Βέροια

| |

Για μία ακόμη χρονιά η ομάδα του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ μετά τις επιτυχίες του ανδρικού (άνοδος στην Α1) και του παιδικού τμήματος (τελικός παιδικού πρωταθλήματος) κίνησε το ενδιαφέρον της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ για την απόκτηση ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής της.

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ με έγγραφο που εστάλη στα γραφεία του συλλόγου κατέθεσε επίσημη πρόταση για την ένταξη 9 ποδοσφαιριστών του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ στα τμήματα υποδομής της (Κ17 & Κ15), συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την περσινή παράδοση όταν με παρόμοια πρόταση η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ ζήτησε την ένταξη 17ποδοσφαιριστών της ακαδημίας του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ στο δυναμικό της!

Πέρα από τις επιτυχίες του εκάστοτε τμήματος της ακαδημίας η επίσημη πρόταση της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑΣ για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ αποδεικνύει περίτρανα την μεγάλη εμπιστοσύνη και εκτίμηση στην ποιοτική δουλειά και εντατική προετοιμασία που γίνεται στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βεροίας.
Η ακαδημία του ΝΗΡΕΑ αναδεικνύεται σε μία μεγάλη και σημαντική δεξαμενή ταλέντων η οποία έχει ως πρωταρχικό στόχο να επιλέξει σωστά και στη συνέχεια να εξασκήσει και να βελτιώσει σε μέγιστο βαθμό πολλούς από τους αυριανούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα στελεχώσουν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας.

Προηγούμενες

Ένωση: Έκανε σελίδα στο διαδίκτυο

Επίδειξη και κολυμβητικοί αγώνες στην Αλεξάνδρεια

Επόμενη