Εμμανουηλίδης: Τελειώνει η εποχή της μονοκρατορίας

| |

Τις θέσεις του για το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα καταθέσει την Δευτέρα (3/12) στις 6μμ στο ξενοδοχείο Αιγές, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Απόστολος Εμμανουηλίδης. Στην δήλωσή του ο κ. Εμμανουηλίδης τονίζει:

“Ξεκινάμε όλοι με όραμα και κυρίως με διάθεση προσφοράς να αναβαθμίσουμε το χώρο μας και να ξεφύγουμε από τη μιζέρια.

Είμαστε μάρτυρες την τελευταία 15ετία ενός πρωτοφανούς φαινομένου στην Ημαθία. Ενώ το ποδόσφαιρό μας, όσον αφορά τις υποδομές, την ποιότητα, το επίπεδο του θεάματος, την αξιοπιστία της διαιτησίας και την αρτιότητα της διεύθυνσής του υποβαθμίζεται, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας επιχειρεί για τα επιτεύγματά του. Χωρίς ουσιαστική συνεργασία με τους συμβούλους του και με τα Σωματεία επιμένει να μας ταλαιπωρεί και να υποβαθμίζει το ποδόσφαιρό μας, γαντζωμένος πεισματικά στην καρέκλα του.

Ήρθε επιτέλους ο καιρός να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Τελειώνει η εποχή της μονοκρατορίας. Αρχίζει η εποχή της συλλογικής δουλειάς. Τελειώνει η εποχή του χαϊδέματος. Αρχίζει η εποχή των κοινών αποφάσεων και αγώνων.

Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στην κίνησή μας είμαστε αποφασισμένοι να ματώσουμε για να πετύχουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε αλλά και να συγκρουστούμε με τους φορείς, να προστατέψουμε τους θεσμούς και να στηρίξουμε τα Σωματεία μας, χωρίς να υπολογίζουμε προσωπικό κόστος και θυσίες.

Υποσχόμαστε πως θα είμαστε όλοι μαζί. Ταγμένοι στην πρόοδο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ειδικά του ποδοσφαίρου με γνώμονα το γενικό καλό. Σας καλούμε να σταθείτε δίπλα μας δυναμικά, γιατί ο αγώνας δε θα γίνει με κανόνες και αρχές όχι από εμάς, αλλά από τους άλλους”.

Προηγούμενες

Μείωσε τις τιμές των εισιτηρίων η Βέροια

Ξεκινάνε την Τετάρτη οι Μικτές

Επόμενη