Εκτός Σαμαράς εντός Λαγκλέ Ολισαντέμπε

| |

Την εξασφάλιση και μαθηματικά της ανόδου θα διεκδικήσει την Τετάρτη το απόγευμα, στις 5μμ, η Βέροια. Αντίπαλός της ο Θρασύβουλος που και αυτός θέλει βαθμούς για να μην μπει σε περιπέτειες. Η «Βασίλισσα» αυτό το διάστημα διανύει περίοδο φόρμας και θέλει να «κλειδώσει» όσο πιο νωρίς γίνεται τον βασικό της στόχο.

Αγωνιστικά, η προετοιμασίας της ολοκληρώθηκε και η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Σαμαρά και τον Πασά και στην θέση τους πήρε τους Λαγκλέ και Ολισαντέμπε. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Λαγκλέ,  Καλί, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Καλογέρης, Βεργώνης, Καλτσάς, Ολισαντέμπε, Ντιέ, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Κάντι και Λαναρής.

Από την άλλη πλευρά, ο Θρασύβουλος θέλει θετικό αποτέλεσμα για να… ξενοιάσει μια και καλή και να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Ο τεχνικός του, Λύσανδρος Γεωργαμλής υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του, πλην του τραυματία Βαγγελή και του ανέτοιμου Κόλτζου.

Προηγούμενες

Υφαντίδου, Κολοκυθά, Μπόφτσης στον σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ

Επόμενη