Εκτός αποστολής ο Κούτσι

| |

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Ατρόμητο με τον Νιάζι Κούτσι. Ο έμπειρος επιθετικός έχει σύσπαση στο δικέφαλο με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ταξιδέψει στη Βέροια για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Αυτό κάνει τον Μπάγεβιτς να αλλάζει τα πλάνα του, ενόψει της επικίνδυνης εξόδου στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. 

Όπως φαίνεται ο Καραμάνος θα ξεκινήσει αντί του Κούτσι, ενώ ο Ιτάνζ θα είναι στο τέρμα. Η άμυνα θα είναι η ίδια με τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη να είναι, από τα δεξιά προς τα αριστερά.  Στη μεσαία γραμμή θα κινείται ο Ιγκλέσιας με τους Μπρίτο και Δημούτσο να είναι εσωτερικοί μέσοι. Οι Επστάιν και Σουμπίνιο στα άκρα με τον τελευταίο να αλλάζει συχνά θέσεις με τον Έλληνα μέσο. Μπροστά θα είναι ο Καραμάνος.  Η τελευταία προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή, ενώ μετά θα αναχωρήσει η αποστολή για την Βέροια. 

Η αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Καλλέργης, Μπρίτο, Σουμπίνιο και Γκαρσία.

πηγή: Sport-Fm.gr

Προηγούμενες

Οι επιτροπές της ΟΧΕ

Επόμενη