Εκνευριστικά κακή η Βέροια έχασε στα Ψαχνά

| |

Την ήττα μετά απ εκνευριστικά κακή εμφάνιση γνώρισε στα Ψαχνά η Βέροια με 3-1. Η Βασίλισσα παρατάχθηκε με μόλις δύο βασικούς, Μπαργκάν και Ορέστες, αλλά είχε κακή απόδοση και δίκαια έχασε.

Το πρώτο μέρος ήταν κακό. Άργος ρυθμός, πολλά λάθη και λίγες ευκαιρίες ήταν τα χαρακτηριστικά. Η απόδοσή της Βέροιας ήταν εκνευριστικά κακή. Απέναντι σε έναν ακίνδυνο αντίπαλο, όχι μόνο δεν δημιούργησε απειλές, αλλά βρέθηκε να χάνει κιόλας.

Στο ξεκίνημα είχαμε δύο καλές στιγμές, μια για κάθε ομάδα, ωστόσο από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα.

Στο 9′ ο Κοιλιάρας έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Λόπεζ απόκρουσε. Στο επόμενο λεπτό, ο Παυλίδης έβγαλε μόνο τον Αποστολόπουλο, αλλά ο Πουρής.

Μετά από ένα ανιαρό διάστημα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπακουιντί από τον Σισοκό και ο Κρητικός με εύστοχο χτύπημα έγραψε το 1-0. Στο 45′ Ο Ντα Κόστα εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Πουρής απόκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε στον γηπεδούχο τερματοφύλακα.

Σε μια ανύποπτη φάση, στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 54′ Η Βέροια δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Ο Κοιλιάρας έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Κρητικός με ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 2-0.

Η Βέροια προσπάθησε να απαντήσει γρήγορα και στο 57′ Ο Ρίος με μακρινό δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 72′ μετά από κόρνερ του Ντα Κόστα, ο Μάνος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Μετά το 2-1, η Βέροια πίεσε για την ισοφάριση. Στο 80′ και το 81′ η Βασίλισσα είχε δύο καλές κεφαλιές με Τζημογιάννη και Σισοκό οι οποίες δεν βρήκαν το το στόχο τους. Ότι δεν κατάφερε η Βέροια, το πέτυχαν οι γηπεδούχοι. Στο 83′ Ο Κοιλιάρας με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-1. Στο 88′ επικίνδυνο σουτ του Τζιμόντζι, έδιωξε δύσκολα ο Λόπεζ. Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Κοιλιάρα, ο Νικολόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στην αγκαλιά του Λόπεζ.

Ψαχνά: Πουρής, Στουρνάρας, Επιτροπάκης, Κοιλιάρας, Κρητικός (83′ Νικολόπουλος), Μπαγκοϊντί (67′ Ντελέκος), Τζιμόντζι, Παλαιολόγος, Φοντακάρο, Μπακομήτρος, Τζανής.

Βέροια: Λόπεζ, Αποστολόπουλος, Οικονόμου, Σισοκό, Ορέστες (45′ Τζημογιάννης), Ντα Κόστα, Ρίος, Μπαργκάν (69′ Πλαβούκος), Όστοϊτς, Παυλίδης (Σιόντης), Μάνος.

Προηγούμενες

Υποψήφια για κορυφαία της χρονιάς η Υφαντίδου

Επόμενη