Εκδρομή του ΑΟΚ στο Paok Sports Arena

| |

Με την συμμετοχή 50 αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών, της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Κ. Βέροιας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, εκδρομή -επίσκεψη στο «PAOK SPORTS ARENA» της Θες/νίκης.  Σκοπός της επίσκεψης ήταν να μπορέσουν οι νεαροί αθλητές μας ,να θαυμάσουν από κοντά αγωνιζόμενους, αθλητές υψηλού επιπέδου σε ένα πανέμορφο αθλητικό στολίδι.

 Η Ακαδημία ήταν προσκεκλημένη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Α1 Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ΚΑΒΑΛΑΣ.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι νεαροί καλαθοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα από τα αθλητικά τους ινδάλματα. Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η φωτογραφία που βγήκαν με τα παιδιά της Ακαδημίας ο μεγάλος Μπάνε Πρέλιεβιτς, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Χαραλαμπίδης. 

Ασταμάτητοι οι SPURS στο τουρνουά «ΛΥΚΟΙ 2013»

Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του εσωτερικού τουρνουά των Ακαδημιών του Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ η ομάδα των SPURS δείχνει ανίκητη. Το σημαντικότερο όλων όμως , είναι τα φοβερά παιχνίδια που γίνονται και η εξαιρετικές επιδόσεις των νεαρών αθλητών
Η 3η αγωνιστική είχε τα παρακάτω αποτελέσματα:

SPURS – LAKERS 44 – 35

SPURS (44) Λιόντος Γ 2., Στεργιούλας 35(1), Ταλιώνας Χ. 2, Σταμάτης 2, Αβραμίδης 3, Βουγιούκας, Δάνης Εμμ.,Πυρινός.
LAKERS (35) Φραντζής Δ. 9, Μακρίδης , Κασάπης 7, Μπαρμπαρούσης 14, Χρονίδης 2, Χαραλαμπίδης Αντ. 2, Νιούκας Ν. 1 .

PISTONS – CELTICS 52 – 45

PISTONS (52) Δελιόπουλος Παύλος 16, Σέρμπος 16, Τυφλίδης 9(1), Γιάννου , Δουπόλης 11,Σιμωνίδης, Μάνιας.
CELTICS (45) Καραθανάσης 12, Τσέος 12, Ορφανίδης 6, Βασιλειάδης , Ποταμόπουλος , Γεωργίου 15(1), Κοντογιάννης.

BULLS – HORNETS 37 -29

BULLS (37) Γεωργαλής 10, Ιωαννίδης 10, Θεοδωρίδης 10, Ταλιώνας Ηλ. 4, Μαζαράκης , ΧηΚυριακίδης 3 , Στεφανόπουλος . HORNETS (29) Ουσουλτζόγλου 6, Γιάγκος 6, Στογιαννόπουλος 3, Παζαρτζικλης 7 , Βοργιατζίδης 7, Φιλοσίδης , Καραβασιλης, Μελιόπουλος.

Προηγούμενες

Στην ομάδα για το Παγκόσμιο Π/Κ ο Κελεπούρης

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΛΕΥΚΑΔΙΑ

Επόμενη