Δώνης: Στάθηκε στο βαρύ γήπεδο

| |

Στις άσχημες γηπεδικές συνθήκες που δημιούργησε η βροχή στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης μετά το 0-0 με την Βέροια: 

“Το πρώτο από τα τρία μέρη που μπορούμε να χωρίσουμε το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Είχαμε τρεις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Στη συνέχεια κάναμε σοβαρά λάθη στην άμυνά μας, δώσαμε δύο ευκαιρίες στη Βέροια και άλλαξαν οι ισορροπίες στο 35ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πάρα πολύ, δείχναμε ότι είμαστε σε καλή μέρα. Οταν το γήπεδο όμως είναι έτσι και με παίκτη λιγότερο δεν μπορείς να περιμένεις καλό ποδόσφαιρο, το ματς πάει στη δύναμη και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το ματς”, είπε αρχικά και πρόσθεσε για την άμυνα του ΠΑΟΚ:

“Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα δεν είναι σωστό, είναι άδικο να λέγονται κάποια πράγματα για παίκτες. Σίγουρα χρειαζόμαστε μια ισχυρή προσωπικότητα δίπλα στον Κατσικά, θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε σε αυτή την μεταγραφική περίοδο ή αλλιώς στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού”.

Τόνισε πως: “Είναι λάθος τώρα να υπάρχει μεταγραφολογία, μπορεί κάποιος να λέει συμπεράσματα, εμείς θα πάρουμε τις αποφάσεις ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι. Αυτό θα συμβαίνει συνεχώς όσο ο ΠΑΟΚ θα προοδεύει. Εμείς θα λειτουργήσουμε με αυτό τον τρόπο με στόχο από μεταγραφική περίοδο σε μεταγραφική περίοδο να εμφανιζόμαστε καλύτεροι”.

Για την Βέροια δήλωσε: “Η Βέροια είναι μία ομάδα που έχει κάποιους παίκτες με ταλέντο και καλή προσωπικη ενέργεια, το έδειξαν, αλλά κι αυτοί δυσκολεύτηκαν λόγω του γηπέδου. Εχει ταλέντο αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν οργανωμένη, πάντως, έχει ποιίοττηα και θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα”
Κατέληξε λέγοντας: “Θέλουμε την ίδια δυναμική με λίγο η πολύ κόσμο, ανεξάρτητα ποιος σφυρίζει, ανεξάρτητα από τον αγωνιστικό χώρο, αυτό είναι επαγγελματισμός. Υπαρχει απογοήτευση για το θέμα των αποβολών, πρώτη φορά στην προπονητική μου καριέρα μου συμβαίνουν τόσες αποβολές κι αυτό είναι ένα πρόβλημα που μας στερεί πράγματα στην πορεία του πρωταθλήματος”.

Προηγούμενες

Αμαραντίδης: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Οι ποινές της ΕΠΣ Ημαθίας

Επόμενη