Δύσκολο τεστ στο Χαριλάου

| |

Το δυσκολότερο τεστ εν όψει του πρωταθλήματος θα δώσει την Δευτέρα το απόγευμα στις 7μμ, η Βέροια. Θα αντιμετωπίσει στην Θεσσαλονίκη τον Άρη και παρά τις απουσίες της (κεντρικοί αμυντικοί, Ντιέ, επιθετικός) θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα.

Μέχρι σήμερα, η Βέροια μετρά μόνο νίκες στα φιλικά της ματς και το σπουδαιότερο είναι ότι επέδειξε αποτελεσματική αμυντική συμπεριφορά αφού σε όλα τα φιλικά διατήρησε το μηδέν στην άμυνα. Οι Τζημογιάννης, Μπάρμπας, παρότι δεν είναι στο πλάνο του Χάβου για πρώτες επιλογές (ο προπονητής της Βέροιας έχει ζητήσει δυο κεντρικούς αμυντικούς για βασικούς) ανταπεξήλθαν με επιτυχία στις αποστολές τους και κράτησαν μακριά τους αντιπάλους τους από το Βεροιώτικο τέρμα.

Κόντρα στον Άρη, περιμένουμε την Βέροια με πιο συντηρητικό σχήμα, που θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση με τους γρήγορους παίκτες της. Με βάση αυτό το σκεπτικό, δεν αποκλείεται να δούμε στα άκρα της άμυνας τους Γεωργέα και Σνάουτσερ και πιο μπροστά από αυτούς, στα χαφ, τους Γεωργιάδη, Γκιγιέρμο Πέρεζ και μετατόπιση του Ολαϊτάν, πίσω από τον Ιωάννου.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η είσοδος στο ματς με τον Άρη θα είναι ελεύθερη.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ

Χωρίς Μπεθέρα με Άρη

Επόμενη