Δυσκολεύτηκε η Νάουσα

| |

Με την ψυχή στο στόμα κυριολεκτικά η Νάουσα νίκησε την ήδη υποβιβασμένη Καστοριά με 2-1 και ελπίζει ακόμη για την πρωτιά  στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του 3ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η Νάουσα ξεκίνησε δυνατά και στο 2΄ είχε οριζόντιο δοκάρι από κεφαλιά του Περηφανόπουλου, μετά από σέντρα του Παυλίδη. Στο 5ο λεπτό ο Αδάμ Βλαχοδήμος έπιασε κεφαλιά και αμυντικός της Καστοριάς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή , σημείωσε αυτογκόλ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Στο 23ο λεπτό  ωραία κεφαλιά του Καραλιόπουλου πέρασε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της Καστοριάς. Στο 36΄επέλαση μετά από σέντρα του Παυλίδη και πάνω στην κίνηση ο Περηφανόπουλος με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0. Στο 52΄σέντρα του Πασιαλή, ο Καραλιόπουλο μόνος του στην κενή εστία , αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Στο 54΄σέντρα του Πασιαλή, έκανε το πλασέ ο Πασχάλης Αργυρίου και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.  Στο 65ο λεπτό η Καστοριά μειώωσε σε 2-1 μετά από λάθος της άμυνας της Νάουσας. Στο 79΄ο Πετρίδης έκανε σέτνρα  από δεξιά  και ο Καραλιόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Πολύ καλή η διαιτησία από τους κ. Καλεμτζή, Ρήγα και Αγαπίδη.

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Αργυρίου Πασχάλης, Βλαχοδήμος Ζήσης, Τούφας, Πίτος, Παυλίδης, Πασιαλής (65΄Νίκου), Πετρίδης, Καραλιόπουλος (89΄Τασιώνας)μ Βλαχοδήμος Αδάμ ( 90΄Τσίλης) Περηφανόπουλος.

Προηγούμενες

Κέρδισαν Νικομήδεια, Ακαδημία Βέροιας

Αφαίρεση βαθμών σε ΑΕΚ και υποβιβασμός

Επόμενη