Δυναμικά κινείται το Νεόκαστρο

| |

Τον σχεδιασμό της νέας χρόνιας έχει ξεκινήσει ο Αχιλλέας Νεοκάστρου με στόχο να ενισχυθεί με 6-7 αξιόλογους ποδοσφαιριστές, που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Αποκτήθηκαν ήδη τρεις και συζητάει με άλλους τέσσερις.

Συγκεκριμένα παίκτες του Αχιλλέα Νεοκάστρου για τη νέα χρονιά θεωρούνται και με την “βούλα”, ο Σαμψωνίδης, που πέρσι αγωνίζονταν με τον Φίλιππο Μελίκης, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, μεσοεπιθετικός, που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Μακροχωρίου, έπαιξε στην Ενωση Αποστόλου Παύλου, στον Ακράτητο, και στον Βύζαντα επαγγελματικά, για να επισρέψει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ενω πέρσι αγωνίζονταν με τον Φίλιππο Μέσης, όπως και ο Λάϊος που ξεκίνησε από την ΑΕ Ποντίων και τα τελευταία δυο χρόνια ανήκε στο ροστερ της Νάουσας.

Απο κει και πέρα βρίσκεται σε συζητήσεις, με τους Κορυτσαίο, Μπάκανο, Βαλδηρ και Σιμο. Οι προπονήσεις του Αχιλλέα Νεοκάστρου για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα 23 Ιουλίου και μέχρι τότε πιστεύεται οτι θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του.

Προηγούμενες

Ελεύθερος ο Τσιούπρος

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια με Βέροια

Επόμενη