Διαφημίζει εσώρουχα γυμνή

| |

Μετά την επιτυχία του πρώτου διαφημιστικού κλιπ για τη σειρά εσωρούχων της η Μπαρ Ραφαέλι ανεβάζει τον πήχη και στην νέα καμπάνια των «Under.Me.» φωτογραφίζεται γυμνή.

Η θέα ενός σούπερμοντελ να ποζάρει γυμνό για ασπρόμαυρες, φωτογραφίες τέχνης δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Αλλά όταν υποτίθεται πως αυτές οι λήψεις γίνονται για το προμόσιον της δικής του σειράς εσωρούχων μάλλον κάτι λείπει και αυτό είναι το προϊόν δηλαδή τα εσώρουχα.

Όμως η Μπαρ Ραφαέλι σκέφτηκε πως θα «τραβούσε» περισσότερο την προσοχή αν ήταν εντελώς γυμνή ή καλύτερα αν η φωτογράφηση ξεκινούσε με κάποιες γυμνές πόζες και κατέληγε με τα εσώρουχα.

Το σενάριο της φωτογράφησης ξεκινά με την Ραφαέλι να κάνει μπάνιο να κοιτάζεται γυμνή στον καθρέφτη για να καταλήξει να χαλαρώνει σε μία δερμάτινη πολυθρόνα με ένα πούρο στο στόμα.

Η κολεξιόν έχει το όνομα «Άντερ Μι» (Under.Me Κάτω από εμένα) και είναι η τελευταία δουλειά της 26χρονης από το Ισραήλ η οποία ακολούθησε τα βήματα των Γλιζέλ Μπάντσεν και Ελ Μακφέρσον οι οποίες λάνσαραν τα δικά τους ρούχα πριν από 20 χρόνια.

«Κάτω από τα ρούχα μου κρύβεται ο πραγματικός εαυτός μου, αυτό εκφράζουν τα Άντερ Μι» δήλωσε η Μπαρ Ραφαέλι στην παρουσίαση της συλλογής της.

πηγή: onsports.gr

Προηγούμενες

Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΛΑΓΚΛΕ

Επόμενη