Διακρίσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες

| |

Συνεχίζονται οι επιτυχίες στον Όμιλο Αντισφαίρισης Βέροιας εκτός από τις κατηγορίες των junior και για τους ενήλικες αθλητές/τριές του. Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που διοργάνωσε ο Όμιλος το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου 2012 στα γήπεδα τένις στο Μακροχώρι, συμμετείχαν δέκα ομάδες Ανδρών – Γυναικών από τα σωματεία της Κ.Δ. Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν εκτός από τις δυο ομάδες στους άνδρες και στις γυναίκες του Ομίλου, δύο ομάδες από τον Ο.Α. Νέστωρ Γιαννιτσών, μια γυναικών του Ο.Α. Έδεσσας, μια γυναικών του Ο.Α. Βικέλας Βέροιας, και από μια ανδρών του Ο.Α. Κέλετρον Καστοριάς, του Ν.Ο. Ν. Αγαθούπολης Μεθώνης, του Α.Ο.Α. Κατερίνης και του Σ.Α. Κατερίνης.

Με θαυμάσιο καιρό και αγώνες όλοι με όλους τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες οι αθλητές/τριες, αγωνίστηκαν για την άνοδο του σωματείου τους στη Β΄Εθνική.
Η ομάδα των γυναικών του Ομίλου, με εντυπωσιακές εμφανίσεις και αγώνες που δεν άφηναν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δυναμικότητας και υπεροχής, ανέβασαν τον Όμιλο στο βάθρο κερδίζοντας τις ομάδες του Ο.Α.Βικέλα Βέροιας, Ο.Α. Έδεσσας και Ο.Α. Νέστωρ Γιαννιτσών, κατατάσσοντας τον Ο.Α. Βέροιας για το 2013 στην Β΄ Εθνική της Πανελλήνιας κατάταξης.

Στους άνδρες νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα της Καστοριάς.

Η Ακαδημία του Ομίλου με 20 λιλιπούτειους αθλητές/τριες, ακολουθώντας τα βήματα των αγωνιστικών ομάδων, συμμετέχει στα προπαιδικά πρωταθλήματα της Γ΄ Ένωσης και αγωνίζεται το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στην Κατερίνη.

Προηγούμενες

Έγινε ο αγιασμός του Ημαθίωνα

Η ΔΟΕ ετοιμάζεται να …ρίξει σωσίβιο

Επόμενη