Διακρίσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας

| |

Mε ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σ/Κ 13-14 Απριλίου 2013, το 1ο Ε3 της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντ/ρισης με εντολή της Γ΄Ένωσης των σωματείων Αντ/ρισης Κ.Δ. Μακεδονίας, στη Βέροια.

Με διοργανωτή τον Όμιλο Αντ/ρισης Βέροιας, οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα τερέν του ΔΑΚ «Δημ. Βικέλας» Βέροιας στο Μακροχώρι, για τις κατηγορίες των Αγοριών και Κοριτσιών 12,14 και 16 ετών.

Με δηλώσεις συμμετοχής που ξεπέρασαν τους εβδομήντα αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία της Κ.Δ. Μακεδονίας, το πρόγραμμα των αγώνων κύλησε ομαλά, με σύμμαχο τον καλό καιρό και εγγύηση την άψογη διοργάνωση του Ομίλου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι με τις απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων σε όλους τους νικητές/τριες .

Η αγωνιστική ομάδα του Ομίλου με δυναμική παρουσία συμμετείχε στην κατηγορία των 12 ετών με τον Κυρμιζάκη Εμμανουήλ στα αγόρια, ενώ στα κορίτσια με την Αλεξοπούλου Ιωάννα, Γάτου Μαρία, Λιολιοπούλου Ευδοξία και Παυλίδου Θένια. Στη κατηγορία των Κοριτσιών 14 ετών συμμετείχε η Στεφανίδου Ανθή με σταθερά ανοδική πορεία και η Μυλωνά Νίνα.

Ξεχώρισαν οι Αλεξοπούλου Ιωάννα η οποία ξαναβρίσκοντας τον ρυθμό της μπήκε στην τετράδα και κατέλαβε την Τρίτη θέση στα κορίτσια κάτω των 12 ετών, ενώ η Παυλίδου Θένια με δυνατούς αγώνες, κατάφερε με πείσμα και θέληση να μπει στον τελικό των κοριτσιών και να ανέβει στο βάθρο κερδίζοντας την δεύτερη θέση.

Παράλληλα με την αγωνιστική ομάδα, οι λιλιπούτειοι αθλητές /τριες του Ομίλου και ανερχόμενα αστέρια, δεν έμειναν αδρανείς. Με δυναμική παρουσία αποτελούμενη από δέκα πέντε αθλητές και αθλήτριες, με υπεύθυνη των ομάδων την κ. Παλαιστή Ντέπη, συμμετείχαν στο 1ο και 2ο προπαιδικό πρωτάθλημα της Γ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου και Ο.Α. Αριδαίας το Σάββατο 30 Μαρτίου και 6 Απριλίου 2013 αντίστοιχα.

Τα προπαιδικά πρωταθλήματα γίνονται στα πλαίσια της εφαρμογής των προγραμμάτων «Play and Stay» και «Tennis 10′ s» της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και συμμετέχουν αθλητές/τριες μέχρι 10 ετών.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Γ΄Ενωσης για το 2013 συνεχίζεται με πολλές διοργανώσεις σε όλη την Κ.Δ.Μ., μεταξύ των οποίων το Σ/Κ 27-28 Απριλίου το πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και την Μ. Δευτέρα το 3ο Προπαιδικό που θα διοργανώσει ο Ομιλος Αντ/ρισης Βέροιας στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής 6976698676, 6977596507, 23310/42412.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ

Επόμενη