Διακρίσεις του ΓΑΣ Μακεδών στην Αθήνα

| |

Αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής 1-2-2013 η ομάδα του Γ.Α.Σ. Μακεδών Βεροίας, αποτελούμενη από παρακάτω 9 μικρούς-επίλεκτους αθλητές.

1) Γεροντίδη Πρόδρομο 2) Γεροντίδου Δέσποινα 3) Τσιλιγκερίδη Παύλο 4) Τσιλιγκερίδη Κυριάκο 5) Φιλιμέγκα Διονυσία 6) Καραβασίλη Κατερίνα 7) Κώττια Σοφία 8) Φωτιάδου Ευτυχία

9) Τσιαμήτρου Εβελίνα

Τους αθλητές συνόδευσαν ο πτυχιούχος προπονητής Γ.Γ.Α. κ. Σιδηρόπουλος Ιωάννης, ο βοηθός του Εκπαιδευτής ΕΛ.Ο.Κ. κ. Γεροντίδης Αθανάσιος, οι βοηθοί του Συλλόγου κ. Φιλιμέγκα Δήμητρα και Μπουλασίκη Άννα-Μαρία, καθώς και οι γονείς των προαναφερθέντα αθλητών. Την πρώτη μέρα ο Γεροντίδης Πρόδρομος στην κατηγορία ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ 2006, μετά από 3 νικηφόρους αγώνες κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, κατακτώντας την 3η θέση της κατηγορίας του κερδίζοντας το τελικό ρεπασαζ! Ο Τσιλιγκερίδης Κυριάκος στην κατηγορία KUMITE ΠΑΙΔΩΝ 2004 -25kg , περνώντας τον πρώτο αγώνα με bay και τον δεύτερο κερδίζοντας το τελικό ρεπασάζ τον αντίπαλο του κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας του. Την δεύτερη μέρα, ο ΜΑΚΕΔΩΝ συμμετείχε στο Πρωτάθλημα με 6 κορασίδες (κορίτσια): Κώττια Σοφία η οποία κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία KUMITE Κορασίδων 2002 -35kg, και μια θέση στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων. Η Διονυσία Φιλιμέγκα κατάφερε να πάρει την 5η θέση κατάταξης σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία με τεράστιο ανταγωνισμό, ΚUMITE Κορασίδων 2000 +47kg. Η Γεροντίδου Δέσποινα, αγωνίστηκε σε μια επίσης δύσκολη κατηγορία, KUMITE Κορασίδων 2004 +30kg , και κατέκτησε την 6η θέση κατάταξης. Στο Πανελλήνιο αυτό Πρωτάθλημα συμμετείχαν και οι Τσιλιγκερίδης Παύλος, Φωτιάδου Ευτυχία και Τσιαμήτρου Εβελίνα οι οποίοι κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση, δεν κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση μέσα στην δεκάδα, αλλά κέρδισαν μια πραγματικά μεγάλη εμπειρία.

Προηγούμενες

Κ20: Με 3-0 κέρδισε την Κέρκυρα η Βέροια

Έτοιμα τα δελτία Ρεάνο, Μπερτίν

Επόμενη