Δημήτρης Γκίμας «Φοβόμουνα το αποτέλεσμα»

| |

Μετά τον αγώνα Φίλιππος – Πιερικός, οι προπονητές Δημήτρης Γκίμας, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης καθώς και ο πάιχτης του Φιλίππου Αλέξανδρος Ράπτης δήλωσαν στους δημοσιογράφους.

Δημήτρης Γκίμας «Φοβόμουνα το αποτέλεσμα»

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο, για να είμαι ειλικρινείς,  το φοβόμουνα και αυτό γιατί πάντα μετά τις γιορτές επικρατεί μια χαλάρωση και η προετοιμασία μας δεν ήταν εκείνη που έπρεπε λόγο των πολλών τραυματισμών. Βέβαια σήμερα παρουσιαστήκαμε αρκετά  συγκεντρωμένοι στην άμυνα,  είχαμε μεγαλύτερη ευστοχία σε μακρινά σουτ από προηγούμενα παιχνίδια και βέβαια σταθήκαμε και τυχεροί αφού εκμεταλλευτήκαμε την αποχώρηση του Γκαβανόπουλου από πλευράς Πιερικού και φτάσαμε στην νίκη ευκολότερα απ’ ότι περιμέναμε. Όσο αφορά τον Πιερικό πιστεύω ότι είναι καλή ομάδα και δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής στο τέλος. Εμείς κρατάμε την νίκη και το ότι ξεκινήσαμε θετικά την νέα χρονιά, η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με την ΜΕΝΤ.»

Ράπτης Αλέξανδρος : «Είναι λυπηρό ο κόσμος να μην έρχεται στο γήπεδο»

«Το παιχνίδι το κερδίσαμε σχετικά εύκολα και πιστεύω ότι η διαφορά μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη. Θέλαμε όμως στο τέλος να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων. Φοβόμασταν την έκβαση του παιχνιδιού γιατί η προετοιμασία μέσα στις γιορτές δεν ήταν και η καλύτερη λόγο απουσίας πολλών παιχτών και συνήθως μετά από πολυήμερες διακοπές γίνονται και εκπλήξεις. Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΜΕΝΤ. Ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα τα εκτός έδρας και πάμε μόνο για την νίκη. Στα εντός έδρας έχουμε και την βοήθεια του κόσμου που σήμερα δυστυχώς δεν ήταν όσος θα περιμέναμε και αυτό σχολιάσαμε και στα αποδυτήρια. Χωρίς κόσμο όπως ξέρουμε μια ομάδα δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Είναι λυπηρό ο κόσμος να μην έρχεται στο γήπεδο»

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης  : «Το Ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ομάδες όπως ο Φίλιππος»

 «Εύχομαι καλή συνέχεια στο Φίλιππο και να καταφέρουν στο τέλος να πετύχουν την άνοδο στην Α2. Ο Φίλιππος παρουσιάστηκε σαφώς ανώτερος από εμάς σε όλα τα επίπεδα. Δεν έφτιαξε κάτι από πλευράς μας, απλά έπαιξε μια ομάδα καλύτερη απέναντι σε μια ομάδα χειρότερη.  Το Ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ομάδες όπως ο Φίλιππος , εμείς προχωράμε, κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια»

Προηγούμενες

Φίλιππος: Ευχαριστεί τους Queen’s Boyz

Γκίμας : Ευχαριστημένος από το πάθος των παικτών

Επόμενη