Δερμιτζάκης: Δεν είχαμε φρεσκάδα

Στο ματς κυπέλλου που έδωσε η ομάδα του την Πέμπτη, απέδωσε την έλλειψη φρεσκάδας και την ήττα στην Βέροια, ο τεχνικός του Πανθρακικού, ο κ. Δερμιτζάκης. Στις δηλώσεις του τόνισε: 

“Συγχαρητήρια στην Βέροια για την μεγάλη, και καθοριστική νίκη. Το παιχνίδι δεν έγινε με τους ίδιους όρους. Εμείς δώσαμε ένα παιχνίδι κυπέλλου την Πέμπτη στις 8μμ, ενώ ο αντίπαλος την Τετάρτη. Είχαμε λιγότερες από τις 72 ώρες που απαιτείται για να συνέλθει ένας αθλητής. Επίσης παίξαμε σε βαρύ γήπεδο και με τον Ολυμπιακό και Απόλλων. Ήταν ιδιαίτερο ματς με την Βέροια, και θέλαμε θετικό αποτέλεσμα για να αυξήσουμε την διαφορά, για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Δεν είχαμε φρεσκάδα και καθαρό μυαλό. Αγωνιστικά, ήταν ανοιχτό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με την Βέροια να πατά καλύτερα και δίκαια να παίρνει το προβάδισμα. Εμείς δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να ισοφαρίσουμε. Το γρήγορο δεύτερο γκολ της Βέροιας μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πιστεύω ότι θα πετύχουμε την παραμονή. Στον δεύτερο γύρο δεν πήραμε αυτό που μας αξίζει και δεν έχει σχέση με την αγωνιστική μας εικόνα”.