Δεν άντεξε την ήττα ο προπονητής της Καβάλας

| |

Βαριά πήρε την ήττα από τον Φίλιππο ο τεχνικός της Καβάλας Θωμάς Νίκου. Δεν έκανε την τιμή στους εκπροσώπους τύπου να παραβρεθεί στα αποδυτήρια κι έστειλε τον συνεργάτη του Ηλία Μωσαΐδη. “Δεν αισθανόταν καλά” ήταν η δικαιολογία του κ. Μωσαΐδη για τον κ. Νίκου. Για το ματς, ο βοηθός προπονητή της Καβάλας σημείωσε:

“Συγχαρητήρια στον Φίλιππο για τη νίκη του. Εμείς δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για εμάς. Ήταν αυτό που έκρινε και την αναμέτρηση. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλύτεροι αλλά δεν τα καταφέραμε. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε ότι χάσαμε πολλά ριμπάουντ στην άμυνα. Δώσαμε στην Βέροια πολλές δεύτερες επιθέσεις που τις έκανε καλάθι. Βλέπουμε ένα – ένα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Σε ερώτηση γιατί υποστήριξε ότι το ματς κρίθηκε στο πρώτο μέρος, αφού η Καβάλα επέστρεψε στο ματς στις αρχές του β’ μέρους, απάντησε: “Επιστρέψαμε νωρίς στο παιχνίδι αλλά ξοδέψαμε πολύ ενέργεια και μπουκώσαμε. Ο Φίλιππος είχε περισσότερη ενέργεια, είχε και την βοήθεια του κόσμου”.

Προηγούμενες

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές του 3ου ομίλου

Αισιόδοξος ο Στεβάνοβιτς

Επόμενη