Δασκαλάκης: «Περισσότερο ψυχωμένη η Βέροια»

| |

Οι παίκτες του ΟΦΗ, Δασκαλάκης και Τριποτσέρης μίλησαν στην κάμερα του Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα τονίζοντας πως είναι αρχή ακόμα ενώ ανέφεραν πως είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Δασκαλάκης: «Θεωρώ ότι η Βέροια ήταν περισσότερο ψυχωμένη. Έπαιξε στην έδρα της ,ήθελε τη νίκη και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Ανοιχτήκαμε και όταν δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και όλα τελείωσαν. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε και ένα δοκάρι και εάν είχαμε προηγηθεί το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά και θα πάμε για τη νίκη. Είναι νωρίς ακόμα και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια».

Τριποτσέρης: «Στην αρχή είχαμε το πάνω χέρι αλλά ήμασταν άτυχοι. Είχαμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές και αυτό μας αποδιοργάνωσε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε. Όλη η ομάδα δουλεύει για το γκολ και είμαστε καινούργια ομάδα. Τα γκολ θα έρθουν γιατί έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη με τον Πλατανιά όπως και δήποτε. Πρέπει να γίνουμε πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο, έχουμε καλή σχέση και δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι».

Προηγούμενες

Με Μπεν 2-0 τον ΟΦΗ η Βέροια

Θα δοκιμάσει Αργεντινό η Βέροια

Επόμενη