Δίκαιη ήττα του Φιλίππου από τον Δούκα

| |

Δίκαιη εντός έδρας ήττα με 22-30 γνώρισε από τον Δούκα ο Φίλιππος. Οι Αθηναίοι ήταν καλύτεροι, είχαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το ματς και έφτασαν άνετα στη νίκη.

Στο πρώτο μέρος, ο Δούκας ξεκίνησε καλύτερα, πήρε το πάνω χέρι στο σκορ αλλά ο Φίλιππος αντέδρασε μετά το 15’ και ισορρόπησε το ματς.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δούκας πήρε ένα προβάδισμα 3-5 γκολ και το διατήρησε έως το τέλος. Ο Φίλιππος προσπάθησε στην επίθεση να πάρει σκορ από υπό πίεση περιφερειακά σουτ και ατομικές διεισδύσεις αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχει πολλά άστοχα σουτ και πολλές χαμένες μπάλες οι οποίες έγιναν αιφνιδιασμοί και γρήγορα τέρματα από τον αντίπαλο.

Διαιτητές: Κατσίκης, Τόλιος.

Δεκάλεπτα: 3-6, 6-6, 9-10, 11-14, 17-24, 22-30

Δίλεπτες: 0/2

Πέναλτι: 2/3, 2/3

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: (Σαράφης) Δέλιος, Αρβανιτίδης 1, Δάσκαλος 3, Δινάλης 1, Δομπρής, Δραγκόλας 1, Ζλατάνος, Κορωνάς, Κωσταράκης, Μάντζος 4, Μιχαηλίδης, Μπαντής 10, Ντόβας, Παντελίδης, Ρεμπελάκος 2, Τσιρογιάννης.

ΔΟΥΚΑΣ: (Κρανάκης) Αραπακόπουλος 2, Γεωργίου 1, Τόμπρος, Τζηράς 6, Γκέρτσος 3, Ζαμπούνης 1, Νικολαΐδης 9, Αργυράκης 5, Γεωργιάδης, Στούμπας 2, Μπραουδάκης, Μισαηλίδης 1, Μαγκαφουράκης, Ντούνης, Κλέωπας, Ακάλεστος.

Προηγούμενες

Η Τ. Κουφοπούλου υπεύθυνη τύπου της Βέροιας

Τα επόμενα φιλικά της Νάουσας

Επόμενη