Δέκατη σερί νίκη για τις κορασίδες του Ποσειδώνα

| |

Σε ένα χαλαρό παιχνίδι τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας πραγματοποίησαν μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση, πέτυχαν την δέκατη (10η) κατά σειρά νίκη τους και κατέκτησαν την πρώτη θέση στον όμιλο τους. Η διαφορά των αντιπάλων ήταν τόσο μεγάλη που ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική. Ο προπονητής του Ποσειδώνα έδωσε πάλι πολύ χρόνο σε όλα τα κορίτσια, εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Τα σετ: 25-15, 25-13, 25-17.

Οι αντίπαλοι του Ποσειδώνα στην τελική φάση που ξεκινάει άμεσα είναι οι Πιερικός Κατερίνης και Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών. Οι τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν την μία και μοναδική θέση της εκπροσώπησης της ΕΣΠΕΜ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.

Δεν υπάρχει κάποιο κορίτσι που δεν πήγε καλά από την ομάδα της Βέροιας. Όλα έδωσαν αυτό που περίμενε το τεχνικό τιμ της ομάδας και ικανοποίησαν απόλυτα.

Σύνθεση: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Κιρμανίδου Μαρία, Μπέλλα Ιωάννα, Τσιάμη Φρίντα, Ζησιού Κορνηλία, Αξιώτη Αγγελική, Λύκα Αννα (αρχική εξάδα), Τσακελίδου Κωνσταντίνα, Μούμου Νικολέττα, , Τσακελίδου Κωνσταντίνα, Παπαδημητρίου Αθηνά και Τσίπα Ελισσάβετ (libero).

Προηγούμενες

Πέντε νίκες ο Ημαθίωνας στο Φάληρο

Με τον ΣΧΟΒ στην κορυφή Πιπερίτσα

Επόμενη