Γκίμας: Ο Φίλιππος έχει την καλύτερη ομάδα

| |

Ικανοποιημένος ήταν μετά τη νίκη κόντρα στο Στρατώνι ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας. Στις δηλώσεις του τόνισε: «Κάθε παιχνίδι έχει την δική του σημασία. Στο σημερινό σημασία έχει ότι κερδίσαμε μια ομάδα η οποία προέρχεται από ένα σερί 5-0, έχει καλή ψυχολογία και δεν έχει άγχος. Κάναμε καλό παιχνίδι στην άμυνα και πιστεύω ότι μέχρι αυτή την στιγμή έχουμε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα αλλά δεν είναι αποτελεσματική.

Και αυτό γιατί δεν μας έχει δώσει τις νίκες που θα θέλαμε. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε ακόμη αρκετή βελτίωση και στην άμυνα και στην επίθεση. Βέβαια αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών με Κασαμπαλή, Ορφανό και Τριχόπουλο κάνοντας τις προπονήσεις μας να μην είναι ολοκληρωμένες αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίχτες μου και πιστεύω ότι μας αξίζει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ο Φίλιππος είναι η καλύτερη ομάδα και θα είναι αυτός που στο τέλος θα πάρει το πρωτάθλημα. Όσο αφορά την διαιτησία, και την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος, δεν αφορά το παιχνίδι με του ΜΑΧΗΤΕΣ αλλά την ανομοιομορφία των σφυριγμάτων σε πολλά παιχνίδια μας. Βλέπω ότι στις εννέα αυτές αγωνιστικές κάποιες ομάδες, τις σέβονται περισσότερο κάποιες λιγότερο, ενώ η δική μας δεν έχει τύχει κάποιου σεβασμού. Παρόλα αυτά εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και το πρωτάθλημα πιστεύω θα κριθεί στο τέλος και στις λεπτομέρειες.»

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Στρατωνίου Δημήτρης Μύθου είπε: «Το βασικό σημείο το οποίο μας στέρησε την νίκη ήταν οι πολύ χαμένοι αιφνιδιασμοί . Αστοχία είχαν και οι δύο ομάδες αλλά η ομάδας μας αν δεν τρέξει στον αιφνιδιασμό δεν κερδίζει. Κάναμε ένα σερί καλών εμφανίσεων, με στόχο η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Στην 8η αγωνιστική βρεθήκαμε στην κορυφή «Ζαλιστήκαμε» λίγο και πέσαμε. Αυτό είναι καλό για να βλέπουμε τα πράγματα πιο προσγειωμένοι. Ο Φίλιππος είναι μια από τις καλύτερες ομάδες, έχει μια από τις τέσσερις έδρες που δεν έχει σπάσει και δίκαια σήμερα πήρε την νίκη. Διαφορά των ομάδων δεν υπάρχει ιδιαίτερη και η βαθμολογία είναι πλασματική λόγο του ρεπό που δεν έχουν κάνει κάποιες ομάδες. Πιστεύω ότι δυνατές ομάδες είναι ο Ηρακλής το Μαρούσι και ο Φίλιππος παρά τις τρείς ήττες όχι όμως ότι υπάρχει σημαντική διαφορά από τις υπόλοιπες. Το θέμα είναι να πάρεις την νίκη, έστω και με μισό πόντο. Αυτό μετράει στο τέλος».

Δηλώσεις παικτών

 Αλέξανδρος Ράπτης : « Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και σε κάθε εμφάνιση πρέπει η ομάδα να εμφανίζεται καλύτερη. Δυστυχώς στο προηγούμενο παιχνίδι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Συνεχίζουμε δεν κάναμε τίποτα παρά μια νίκη παραπάνω. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι συνεχώς δίπλα μας γιατί μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει χωρίς τον κόσμο δεν πάει πουθενά.»Γιώργος Μπρόζος : «Το Στρατώνι είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Αυτό που έχει σημασία και κρατάμε, είναι η νίκη. Κοιτάμε το επόμενο εκτός έδρας με τον ΙΩΝΙΚΟ ΙΩΝΙΑΣ ελπίζοντας πάντα στην νίκη για να συνεχίσουμε μετά τα Χριστούγεννα δυνατά και να εκπληρώσουμε τους στόχους που θέσαμε από την αρχή. Πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ο κόσμος που τον θέλουμε και στα εύκολα και στα δύσκολα.»

Κώστας Πάλλης : «Προσπαθούμε να βρούμε ένα σταθερό ρυθμό στην πορεία του πρωταθλήματος. Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα με συνέπεια να επηρεαστεί η ψυχολογία μας. Σήμερα όμως η νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα ήταν δίκαιη. Για κάποιο διάστημα κάναμε κοιλιά, κάτι που πρέπει να διορθώσουμε στα παιχνίδια μας ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες νίκες και να ανεβούμε βαθμολογικά.»

Προηγούμενες

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές του Φιλίππου

Έγιναν οι προημιτελικοί στο Νοσταλγία

Επόμενη