Γκίμας : «Μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές»

| |

Mετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας – ΜΕΝΤ το προπονητικό team Δημήτρης Γκίμας – Χρήστος Μπλατσιώτης, οι παίχτες Τάσος Κασαμπαλής, Γιώργος Μπρόζος, Πάλλης, Αλέξανδρος Ράπτης καθώς και οι Γιώργος Τραπεζανλίδης (πρόεδρος) και Ηλίας Λαζός (αντιπρόεδρος) έκαναν τις εξής δηλώσεις στους δημοσιογράφους:

Δημήτρης Γκίμας : «Μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές»

«Σήμερα ζούμε ανεπανάληπτες και μοναδικές στιγμές για το μπάσκετ της πόλης μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα αλλά και για τον χρόνια συνεργάτη μου τον Χρήστο Μπλατσιώτη, που σαν συμπαίχτες πριν αρκετά χρόνια στην ομάδα του Φιλίππου διεκδικούσαμε την άνοδο μας στην Α’ κατηγορία, να το πετυχαίνουμε σήμερα σαν προπονητές. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες αλλά βέβαια αυτό που γίνεται εδώ και 6 χρόνια οφείλεται στον πρόεδρο Γιώργο Τραπεζανλίδη, χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε άνοδος και την δυνατότητα να έχουμε τόσο καλούς παίχτες. Από εδώ και πέρα θα κοιτάξουμε να ηρεμήσουμε, να συγκροτηθούμε την βδομάδα που μας έρχεται και να αντιμετωπίσουμε το Μαρούσι και να τελειώσουμε αξιοπρεπώς τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.»

Χρήστος Μπλατσιώτης: «Αφιερωμένο στον Δημ. Γκίμα»

«Ο στόχος αυτός, η άνοδος στις μεγάλες κατηγορίες, υπήρχε πριν χρόνια όταν με τον Δημήτρη Γκίμα είμασταν συμπαίχτες στον Φίλιππο. Αυτό το όνειρο ετών καταφέραμε να το πραγματοποιήσουμε σαν προπονητές και η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη. Η ομάδα αυτή άξιζε να ανέβει στην Α2 κατηγορία. Αφιερώνω τον τίτλο αυτό στον Δημήτρη Γκίμα».

Γιώργος Μπρόζος : «Είμασταν η πιο σταθερή ομάδα»

«Στόχος εξαρχής ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Α2. Δουλέψαμε σκληρά, είχαμε κάποιες ατυχίες όπως όλες οι ομάδες αλλά αυτό δεν μας πτόησε. Κατά την άποψη μου είμασταν η πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα. Για όλα τα παιδιά η επίτευξη του στόχου αυτού είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και ήρθε επιτέλους η στιγμή να απολαύσουμε τις στιγμές.»

Αλέξανδρος Ράπτης «Δίκαια ο τίτλος στον Φίλιππο»

«Από την αρχή του πρωταθλήματος μας είχαν κατατάξει στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό έπρεπε να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγωνιστική. Με την πάροδο του χρόνου φάνηκε η διαφορά, στην ποιότητα που είχαμε σαν παίχτες και σαν ομάδα και δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα.»

Κώστας Πάλλης : «Αφιερωμένο στους συμπαίχτες, στην οικογένεια μου και στον κόσμο της Βέροιας»

«Κάθε τέτοια επιτυχία είναι σημαντική. Πρώτο γιατί φτάνει μια ημέρα όπως η σημερινή που ανταμείβονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς και δεύτερο γιατί καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος δεν υπήρχε κανείς που να μας αμφισβητήσει. Από το αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι η ομάδα να έχει ανάλογη συνέχεια και του χρόνου και να μη σταματήσει εδώ. Αφιερώνω τον τίτλο αυτό στους συμπαίχτες μου και στην οικογένεια μου και στον κόσμο της Βέροιας»

Τάσος Κασαμπαλής : «Δουλέψαμε σκληρά»

«Η μεγάλη αυτή προσπάθεια ξεκίνησε από πέρυσι με σκληρή δουλειά. Το όραμα ήταν του προέδρου, με κάλεσε για να δημιουργήσουμε κάτι καλό, τον πίστεψα και σήμερα δικαιώνομαι για αυτή μου την απόφαση. Δουλέψαμε σκληρά και καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα δυο κατηγορίες. Τον τίτλο αυτόν τον αφιερώνω στους συμπαίχτες μου, στην διοίκηση, στην οικογένεια μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά στην κοπέλα μου»

Γιώργος Τραπεζανλίδης : «Θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο του μπάσκετ»

«Έχουμε φτάσει πολύ ψηλά σε αυτά τα 6 χρόνια που αγωνιζόμαστε γι’ αυτή την ομάδα. Δεν θέλω να πώ ότι έχουμε φτάσει στο υψηλότερο σκαλοπάτι. Είμαστε άνθρωποι που πάντα βάζουμε στόχους και αυτό θα γίνει και την επόμενη χρονιά. Αυτό που κάναμε ήταν ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα, δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, χωρίς μπαράζ, χωρίς προκριματικούς αγώνες, καθαρά πρωταθλήματα δύο και τρείς αγωνιστικές πριν το τέλος τους. Πιστεύω ότι η ομάδα ήταν η καλύτερη σαν σύνολο, διοίκησης, παιχτών και προπονητών και είχε την «χημεία» ώστε να μπορούμε σήμερα να πανηγυρίζουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλω να επισημάνω ότι παρόλο τις δυσκολίες των καιρών είναι ότι είχαμε αρκετή στήριξη και θέλω ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μας. Εμείς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο του μπάσκετ και γενικά του αθλητισμού στην πόλη μας. Αφιερώνω τον τίτλο αυτό σε όλη την «οικογένεια» μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, γιατί αυτό έχουμε καταφέρει αυτά τα χρόνια, να είμαστε μια οικογένεια και να λειτουργούμε όλοι μαζί. Τέλος αυτό που θέλω να επισημάνω βλέποντας τα μικρά παιδιά των ακαδημιών, τις δεξιότητες τους πριν το παιχνίδι και την χαρά που ήταν «ζωγραφισμένη» στα πρόσωπα τους, είναι ότι το έργο το οποίο κάνουμε είναι πολύ σημαντικό. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι πλαισιώνουν τον αθλητισμό σε αυτή την πόλη ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο λεφτά.»

Ηλίας Λαζός : «Το επιστέγασμα όλων των προσπαθειών μας»

«Η σημερινή ημέρα είναι το επιστέγασμα όλων των προσπαθειών μας σαν ομάδα εδώ και τρία χρόνια. Αυτό που μας έφερε εδώ σήμερα είναι η καλή άμυνα και η σταθερότητα την οποία διέθετε. Η ομάδα έκανε κάποιες ήττες στην αρχή τις οποίες τις ξεπέρασε. Η πρώτη μας επαφή πριν δυο χρόνια με την Β’ Εθνική αποδείχθηκε σχολείο για εμάς, μάθαμε πολλά και φέτος είμασταν πιο έμπειροι. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα διέθετε «χημεία», όπως προανέφερε ο πρόεδρος. Δεν λέμε μεγάλα λόγια για την επόμενη χρονιά, θα κοιτάξουμε να απολαύσουμε αυτό το επίτευγμα και σιγά σιγά θα οργανώσουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Θα χαρούμε να έχουμε δίπλα μας κι άλλους ανθρώπους να βοηθήσουν. Καταφέραμε να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο κάτι που είχε να συμβεί πολλά χρόνια και αυτό ελπίζω, σε μεγαλύτερο βαθμό, να συνεχιστεί και του χρόνου. Ελπίζω όλο αυτό να είναι η απαρχή των μεγάλων στιγμών που θα ζήσει το μπάσκετ της πόλης μας και θέλουμε τον κόσμο να συνεχίσει να είναι δίπλα μας».

Προηγούμενες

Γιορτή προς τιμή του Φιλίππου από το ΚΑΠΑ

Επόμενη