Γκίμας: Κερδίσαμε τις προσωπικές μάχες

| |

Μετά τον αγώνα ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ με σκορ 84-77 οι προπονητές Βασίλης Νιπεργιάλης και Δημήτρης Γκίμας καθώς και ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης μίλησαν στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν  :

Βασίλης Νιπεργιάλης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου για την νίκη της και για την προσπάθεια που κάνει φέτος στην κατηγορία της Α2. Πιστεύω ότι ελέγξαμε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι πλην το «νεκρό» διάστημα στο 4ο δεκάλεπτο όπου ο Φίλιππος πέρασε μπροστά και σε συνδυασμό μιας τέτοιας έδρας είναι δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι. Χάσαμε κάποια καλάθια τα οποία δεν έπρεπε να χαθούν ειδικά κοντά στο καλάθι όπως επίσης η διαφορά σφυριγμάτων μέσα στη ρακέτα με τον Φίλιππο να σουτάρει 36 βολές σε αντίθεση με την δική μου ομάδα που σούταρε μόνο 14. Μέχρι στιγμής είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας 5 παιχνίδια εκτός έδρας, τα τρία στην Μακεδονία και η επιβάρυνση για την ομάδα ήταν μεγάλη. Μας αποδιοργάνωσε το παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό συνεχίζουμε όμως με το πρωτάθλημα να έχει πολύ δρόμο ακόμη. Θέλουμε την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ το επόμενο Σάββατο στην Αμαλιάδα.»

Δημήτρης Γκίμας : «Θέλω και εγώ να δώσω με την σειρά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Κόροιβου γιατί είναι μια ομάδα που τόσα χρόνια αποτελεί παράδειγμα για όλες τις επαρχιακές ομάδες, με την προσπάθεια που γίνεται για να πάει στις μεγάλες κατηγορίες. Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι έχοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο στην άμυνα, κάτι το οποίο οι παίκτες μου το ακολούθησαν σε μεγάλο βαθμό. Κερδίσαμε περισσότερες προσωπικές φάσεις κάτω από το καλάθι, κάτι που δικαιολογεί και το εύρος των ελεύθερων βολών και τέλος είχαμε ευστοχία στα ελεύθερα σουτ. Τα μπράβο λοιπόν αξίζουν και ανήκουν σ’ αυτούς, οι οποίοι καλούνται πολλές φορές να παίρνουν καθοριστικές αποφάσεις μέσα στο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά σ’ αυτόν τον μαραθώνιο, τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε και ξεκινάμε προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό. Για τον κόσμο θέλω να πω ότι πρέπει να έρθει να δει και να στηρίξει αυτή την ομάδα σε κάθε παιχνίδι.»

Λευτέρης Ακεψιαμαϊδης : «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μας για την νίκη αυτή. Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως ο Κόροιβος. Τέτοια όμως παιχνίδια δημιουργούν μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες. Έχουμε φτάσει στο σημείο να λειτουργούμε πλέον όλοι σαν ομάδα και αυτό φάνηκε από το προηγούμενο παιχνίδι. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να συνεχίζουμε να παλεύουμε ένα ένα τα παιχνίδια γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Το παράπονο μου είναι ότι θα ήθελα να έχει ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, επιθυμία όλων μας είναι η τοπική κοινωνία να στηρίξει ακόμη περισσότερο την ομάδα, μια ομάδα που έχει πολλές δυνατότητες, αντιμετωπίζει πολύ καλές ομάδες με ποιοτικούς παίκτες και κάνει νίκες, αυτό που θέλουν δηλαδή οι φίλαθλοι.»

Προηγούμενες

Στοίχημα: Υψηλά πονταρίσματα, σε μεγάλες αποδόσεις

Επόμενη