Για την πρώτη θέση η Μικτή 3ης Περιφέρειας

| |

Την Τετάρτη 24 Απριλίου θα διεξαχθεί η 3η και τελευταία αγωνιστική της β’ φάσης των Περιφερειακών Ομάδων Παίδων και Νέων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων περιόδου 2012 – 2013.

Η 3η Περιφέρεια (ΕΠΣ Γρεβενά, ΕΠΣ Ημαθία, ΕΠΣ Καστοριά, ΕΠΣ Κοζάνη, ΕΠΣ Φλώρινα) οι παίκτες της οποίας διακρίνονται στην φωτογραφία όπως παρατάχθηκαν στον πρώτο αγώνα, θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την 1η Περιφέρεια (ΕΠΣ Δράμα, ΕΠΣ Έβρου, ΕΠΣ Θράκη, ΕΠΣ Καβάλα, ΕΠΣ Ξάνθη) στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης Ημαθίας στα Παλατίτσια.

Ο αγώνας των Παίδων θα ξεκινήσει στις 14.00 και θα το διευθύνει ο κ. Γκορτσίλας Ευστάθιος με βοηθούς τους κκ Μάστακα Γ. και Παπαδόπουλο Παν. του συνδέσμου Μακεδονίας. Ο αγώνας των Νέων θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα τον διευθύνει η ίδια τριπλέτα των Διαιτητών με πρώτο τον κ. Μάστακα Γ. και βοηθούς τους κκ Γκορτσίλα Ε. και Παπαδόπουλος Παν.

Οι δυο ομάδες των Παίδων της 1ης και της 3ης Περιφέρειας, μετά τους αγώνες που έδωσαν και οι δυο με την 2η Περιφέρεια όπου ηττήθηκαν, βγήκαν πλέον από τον αρχικό στόχο τους. Ελπίζουμε όσοι φίλαθλοι το παρακολουθήσουν, να δούνε ένα όμορφο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και πιθανόν οι προπονητές να δώσουν την ευκαιρία και σε άλλους παίκτες που έχουν λίγο ή καθόλου συμμετοχή στο προηγούμενο παιχνίδι ώστε να δείξουν το ταλέντο τους.

Από την άλλη πλευρά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση της Μικτής ομάδας των Νέων της 3ης Περιφέρειας, με την αντίστοιχη ομάδα της 1ης Περιφέρειας, όπου σχετικό προβάδισμα για την προνομιούχο πρώτη θέση έχει η 3η Περιφέρεια, της οποίας προπονητής είναι ο Ημαθιώτης Λυμούσης Αντώνης, μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με την 2η Περιφέρεια την προηγούμενη Τετάρτη. Πλέον με νίκη ή με ισοπαλία στον μεθαυριανό αγώνα, εξασφαλίζει την πρώτη θέση μεταξύ τριών ομάδων Νέων σε επίπεδο Περιφέρειας. Αντίθετα η 1η Περιφέρεια θέλει μόνο νίκη και έτσι αναμένεται ο αγώνας να παρουσιάσει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς θεάματος και προσέλευσης φιλάθλων και κερδισμένο να βγει μόνο το ποδόσφαιρο.

Ο Περιφερειακός προπονητής, Βασιλείου Νικόλαος και οι συνεργάτες του Κωνσταντινίδης Απόστολος και Λυμούσης Αντώνιος στις αποστολές συμπεριέλαβαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

3η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ: Δόκος Πέτρ., Δουγάλης Αρ., Σωτηριάδης Ελ., Ξανθόπουλος Ευστρ., Αρνίδης Παν., Νάνος Ζ., Μαυροδήμος Γ., Ζαγκουντίνος Στ., Πιτσιάβας Ζήν. (ΕΠΣ Κοζάνη), Τσιμπρής Αρ., Χρυσόπουλος Στ., Καραγιάννης Αναστ., Πέϊος Νικ. (ΕΠΣ Ημαθία), Τσώτσος Αγγ., Αποστολίδης Αναστ., (ΕΠΣ Φλώρινα), Πατσίκας Στ., Παπουτζίδης Αθ., (ΕΠΣ Καστοριά), Λιούρας Μιχ., Σπηλιώτης Αλ. (ΕΠΣ Γρεβενά).

3η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ: Χατζηγεωργίου Δημ., Μπλούκας Ιω., Κωτσόπουλος Κ., Ίντος Ευάγγ., Παπαδής Αθ., Νταμότσεβ Βλ., (ΕΠΣ Ημαθία), Λαμπίρης Θ., Ρούσης Αλ., Λιάμης Νικ., Ρωσσίδης Άγγ., Παπουτζίδης Αναστ., Μπίντσης Νικ. (ΕΠΣ Κοζάνη), Μουρατίδης Νικ., Βασιλειάδης Ελ., Κύρου Κων., (ΕΠΣ Καστοριά), Ζολώτας Μιχ., Ντινόπουλος Νικ., (ΕΠΣ Γρεβενά), Στόϊκος Κων., Κεσίδης Δημ.-Οδυσ. (ΕΠΣ Φλώρινα).

Προηγούμενες

Τουρνουά ΠΑΟΚ: Τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας

Εξέλεξε νέα διοίκηση η Μελίκη

Επόμενη