Γιατί να αλλάξει προπονητή;

| |

Από το ματς στην Φυλή, και μετά το επεισόδιο Αρβανιτίδη – Καλαϊτζίδη, κυκλοφόρησε με ευθύνη της Βεροιώτικης διοίκησης το ότι ο τεχνικός της ομάδας δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της «Βασίλισσας». Τελικά επικράτησε η λογική, και οι δυο πλευρές είδαν ψύχραιμα τα πράγματα και ολοκλήρωσαν την σεζόν μαζί.

Με αφορμή τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, φυσιολογικά επανέρχεται στο τραπέζι της συζήτησης το θέμα του προπονητή. Θα μείνει ή θα φύγει ο Καλαϊτζίδης; Κοιτώντας με μια πιο ψύχραιμη ματιά τα πράγματα, το ερώτημα που σου δημιουργείται είναι το εξής: Μα για ποιο λόγο πρέπει να φύγει; Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της απευθείας ανόδου αρκετά νωρίς, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και τέλος προκάλεσε τα κολακευτικά σχόλια όλως των αντιπάλων. Γιατί άραγε να μην μείνει ο προπονητής που υπό τις οδηγίες του επιτεύχθηκαν όλα αυτά και να πάει η ομάδα σε νέα πειράματα;

Άποψή μας είναι ότι ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Αρβανιτίδης έχει στην ομάδα του έναν καλό και οικονομικό προπονητή, που γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις και το πιο ωφέλιμο για την «Βασίλισσα» θα είναι να συνεχίσει την συνεργασία μαζί του.

Προηγούμενες

Καλαϊτζίδης: Να παίζουμε ως ομάδα

Έκανε την πρώτη προπόνηση ο Καλαϊτζίδης

Επόμενη