Γιατί έδιωξε τον Τόμας η Αλκή;

| |

Ερωτηματικό αποτελεί η απομάκρυνση του Γουέν Τόμας από την Αλκή της Κύπρου. Ο παίκτης πήγε ως μεταγραφή το καλοκαίρι και πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα είδε την πόρτα της εξόδου. Ας δούμε τι γράφει ο Κυπριακός τύπος για τον Τόμας. Συγκεκριμένα στην σελίδα Sigmalive.com αναφέρει:

«Γουέιν Τόμας, Γιόσουφ Χέρσι, Μαρτίνεθ και Πεδρίνιο αποτελούν και επίσημα παρελθόν από το στρατόπεδο της Αλκής. Οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο όμως η τεχνική ηγεσία είδε κάποια πράγματα που δεν άρεσαν με στόχο να αποδεσμευτούν από την ομάδα. Η αποχώρηση του Γουέιν Τόμας αποτελεί έκπληξη καθώς έδειχνε να είχε ηγετικό ρόλο στην αμυντική γραμμή της «Αθάνατης». Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό αφού τα πλείστα χρόνια της καριέρας του αγωνίστηκε στην Πρέμιερ Λίγκ έχοντας μάλιστα πολύ καλή παρουσία.

Σίγουρα ο Κύπριος τεχνικός έχει βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τον ποδοσφαιριστή και έκρινε καλύτερη την απομάκρυνση του από την ομάδα. Ήδη ο Τόμας φαίνεται να βρήκε τον επόμενο του σταθμό στην Ελλάδα αφού έχει πρόταση από την Βέροια».

Προηγούμενες

Με αλλαγές κόντρα στον Θρασύβουλο

Η 8η στροφή της Α1

Επόμενη