Γεωργιάδης: Τεράστια νίκη

| |

Τεράστια, από βαθμολογίκης άποψης, χαρακτήρισε τη νίκη επί της Κέρκυρας ο Νίκος Γεωργιάδης: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Κατά 85% είμαστε στην επίτευξη του στόχου, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ακόμη τρεις βαθμούς για να πετύχουμε το στόχο και μαθηματικά. Ήταν μία τεράστια βαθμολογικά νίκη».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες είπε: «Αυτό πλέον μας έχει γίνει συνήθεια. Να κάνουμε πάρα πολλές ευκαιρίες και να μην σκοράρουμε εύκολα. Πιστεύω ότι το θέμα είναι ψυχολογικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβηθήκαμε το ματς. Πιστεύαμε ότι κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ και ήρθε και πήραμε τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς».

Για την παρουσία του κόσμου ανέφερε: «Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι δεν είναι μόνο σήμερα αλλά εδώ και μερικά παιχνίδια μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε. Μας δίνει ώθηση. Είναι ο 12ος παίκτης και δεν το λέω για να το πω. Το πιστεύω. Θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας».

Προηγούμενες

Ολαϊτάν: Σίγουρος για τη νίκη

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ

Επόμενη