Γεωργιάδης: Στόχος μας η παραμονή

| |

Πρωταρχικός στόχος της Βέροιας είναι να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα και μετά ότι καλύτερο, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ο αμυντικός της «βασίλισσας του βορρά» υποστήριξε ότι ο βαθμός της ισοπαλίας κόντρα στην Κέρκυρα είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς επετεύχθη κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.

«Πέραν του Ολυμπιακού, όλες οι ομάδες μπορούν να χτυπήσουν την οποιαδήποτε», ανέφερε σχετικά με τις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νίκος Γεωργίαδης στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Σίγουρα ικανοποιημένος αρκετά για το βαθμό, καθώς παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά είναι κυρίως σημαντικός για την ψυχολογία της ομάδας μας. Πιστεύω σε κάθε αγώνα που πας να παίξεις, πηγαίνεις για τους τρεις βαθμούς. Σπάνια θα πεις πάω να πάρω την ισοπαλία. Τώρα αν δεν σου κάτσει ο μεγάλος στόχος, πρέπει να είσαι ικανοποιημένος που παίρνεις ένα βαθμό κόντρα σε ένα αντίπαλο που έχει ίδιους στόχους με εσένα».

Για την μέχρι τώρα πορεία της Βέροιας: «Δεδομένα έχουμε πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Η ομάδα είχε ξεκινήσει από πέρυσι με έναν κορμό και ένα συγκεκριμένο στυλ που αγωνιζόμασταν, όμως με την έλευση του κ. Χάβου άλλαξε το στυλ μας, ήρθαν και νέοι παίκτες και χάσαμε χρόνο μέχρι να γίνουμε… ομάδα. Η τακτική του ήταν να βγαίνει η ομάδα στις αντεπιθέσεις. Μετά ήρθε ο κ. Καρύδας και άλλαξε εκ νέου το σύστημα της ομάδας, καθώς στόχος του ήταν να μας κάνει πιο επιθετικούς και πλην του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, αποδώσαμε καλά, αλλά δεν μας βγήκαν τα αποτελέσματα λόγω και τύχης. Τώρα με τον κ. Καλαϊτζίδη άλλαξε δεδομένα η ψυχολογία μας. Πρώτος στόχος της ομάδας μας είναι η σωτηρία και μετά ότι γίνει…».

Για τα επόμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Πλατανιά: «Κοιτάμε ένα- ένα τα παιχνίδια. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, όμως πέραν του Ολυμπιακού, μπορείς να χτυπήσεις όλα τα ματς ανεξαιρέτως. Και με τον ΠΑΟΚ θα πάμε για τους τρεις βαθμούς και στη συνέχεια θα αφοσιωθούμε στον Πλατανιά». Γενικά, οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος είναι μια ταχύτητα πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Όλες οι άλλες νομίζω θα διεκδικήσουμε στα ίσα ότι καλύτερο. Δεν πιστεύω στη τύχη, γιατί κάποια στιγμή παύει να ισχύει. Πιστεύω στη δουλειά και στην ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης».

Για το… ελληνικό στοιχείο του πρωταθλήματος: «Είναι καλό ότι πλέον αγωνίζονται πολλοί μικροί Έλληνες και βοηθάνε. Αυτά έπρεπε όμως να είχε συμβεί νωρίτερα… Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σίγουρα το επίπεδο πέφτει, αλλά είναι άκρως φυσιολογικό γιατί επηρεάζεται πολύ και από την οικονομική κρίση. Πρέπει να κάνεις υπομονή και όπως πάνε τα πράγματα θα υπάρξει μια καλύτερη ημέρα…».

Προηγούμενες

Η μαθητική κερκίδα

Ρεπό έκαναν όσοι έπαιξαν

Επόμενη