Γεωργιάδης: Στόχος η γρήγορη παραμονή

| |

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βέροια μίλησε ο δυναμικός μεσοαμυντικός της «Βασίλισσας», Νίκος Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα είπε:

Νίκο πως βλέπεις το ξεκίνημα της ομάδας ;

«Είναι ένα θετικό ξεκίνημα για την ομάδα μας σε 4 παιχνίδια, μέσα σε αυτά με Π.Α.Ο. και Π.Α.Ο.Κ., πιστεύω ότι η συγκομιδή είναι πάρα πολύ καλή και ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη».

Αν και ξεκίνησε καλά η ομάδα σου αμέσως έγινε η αλλαγή προπονητή. Τι έχεις να πεις;

«Παρόλο που η ομάδα ήταν αήττητη σε δύο παιχνίδια και κατάφερε να πάρει 4 βαθμούς, ο πρώτος μας προπονητής κ. Στεβάνοβιτς αποφάσισε να φύγει και ήρθε ο κύριος Κάανεν. Σίγουρα όταν μια ομάδα είναι αήττητη και φεύγει ο προπονητής είναι αρνητικό το κλίμα, παρόλα αυτά ήρθε ο νέος προπονητής και μπήκε αμέσως στην ψυχολογία μας και δεν φάνηκε τόσο η αλλαγή του προπονητή σ’ εμάς. Η δουλειά μας είναι να δουλεύουμε πειθαρχημένα και να υπακούμε στις εντολές του εκάστοτε προπονητή».

Ποιο είναι το κλίμα στα αποδυτήρια;

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι το κλίμα των αποδυτηρίων σε κάθε ομάδα φαίνεται από το πως βγαίνει η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην δική μας ομάδα δεν υπάρχει το εγώ αλλά το εμείς».

Τι προβλέπεις βαθμολογικά για τη ΒΕΡΟΙΑ;

«Στόχος μας είναι να σωθούμε παίζοντας όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούμε. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω, αλλά ο πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή».

Προηγούμενες

Σάββατο και με ΠΑΟΚ η Βέροια

Ελευθεριάδης: Δεν είμαστε τυχαία ψηλά

Επόμενη