Γεωργιάδης: «Ομάδα συνόλου ο Ατρόμητος»

| |

Ο αμυντικός της Βέροιας, Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο Ατρόμητος είναι ομάδα συνόλου και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εντός έδρας εμφανίσεις: «Ο παράγοντας έδρας είναι καθοριστικός για μία ομάδα και αν δεν παίρνεις εντός έδρας νίκες τότε οι εκτός έδρας δεν έχουν σημασία. Θα παλέψουμε για τη νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα».

Για το τι περιμένει απ’ το παιχνίδι: «Γενικά υπολογίζεις το σύνολο και σίγουρα έχει πολύ καλούς παίκτες αλλά είναι ομάδα συνόλου και ο προπονητής έχει αφήσει το στίγμα του. εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις αδυναμίες τους και να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το αν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα: «Χωρίς προσπάθεια δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν πόσο μάλλον όταν παίζεις με μία απ’ τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας και θα παλέψουμε για τη νίκη».

Παυλίδης: “Να διαβάσουμε τον αντίπαλο”

Ο μέσος της Βέροιας, Χαράλαμπος Παυλίδης τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να διαβάσει καλά τον Ατρόμητο, προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα. Αναλυτικά όσα είπε: Για τις προσεχείς αναμετρήσεις: «Σίγουρα τα παιχνίδια που απομένουν είναι ένας προς ένας τελικοί. Τα κοιτάμε ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε». Για τη δυσκολία του παιχνιδιού: «Ο Ατρόμητος παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, να διαβάσουμε καλά τον αντίπαλο και τις κινήσεις του και να πάρουμε ό,τι μπορούμε». Για το τι χρειάζεται η Βέροια για να πάρει κάτι θετικό: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ο ένας να βοηθάει τον άλλο. Να ακούσουμε ακριβώς το τι θα μας πει ο προπονητής μας». Για τις εντός έδρας εμφανίσεις: «Αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε, είναι στα χέρια μας και στα πόδια μας και αυτό το ματς πρέπει να είναι αρχή». Για το φορμάρισμα Μπεν: «Ο Μπεν αντιπροσωπεύει το σύνολο και είμαστε χαρούμενοι και για τον ίδιο και για την ομάδα».

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο: «Τον περιμένουμε όπως σε κάθε αναμέτρηση και αυτή τη φορά ελπίζω να τον κρατήσουμε».

Προηγούμενες

Ποιους πήρε στην αποστολή ο Ντόστανιτς

Τι δήλωσαν Καντιμοίρης – Μπεν για το ματς με τον Ατρόμητο

Επόμενη