Γεωργιάδης, Μπαργκάν: Μπορούσαμε και νίκη

| |

Δηλώσεις για το ματς με την Κέρκυρα έκανα στην κάμερα της Nova οι Μπαργκάν, Γεωργιάδης τονίζοντας ότι η Βέροια θα μπορούσε να πάρει και κάτι παραπάνω από την ισοπαλία.

Ο Κέναντ Μπαργκάν είπε: “Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, με τον βαθμό της ισοπαλίας, δεν θα πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι αλλά, αλλά μπορούμε να πούμε ότι είμαστε καλά. Στην συνέχεια έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε βαθμούς εκεί”.

Σε ερώτηση αν υπάρχει πρόβλημα χημείας απάντησε αρνητικά και πρόσθεσε ότι σαν πρώτο παιχνίδι με νέο προπονητή και νέο τρόπο παιχνιδιού η ομάδα πήγε καλά.

Ο Νίκος Γεωργιάδης σημείωσε: “Για τον ψυχολογικό τομέα, ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός. Η ομάδα ερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα και στα δυο τελευταία μάλιστα, χωρίς να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Στα προηγούμενα ματς ήμασταν καλοί αλλά άτυχοι. Στα δυο τελευταία δεν ήμασταν καλοί. Σήμερα δεν απειληθήκαμε από την Κέρκυρα και είχαμε την καθολική υπεροχή του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω”.

Προηγούμενες

Μάντζιος: Μας μένει η πικρία

Η μαθητική κερκίδα

Επόμενη