Γαϊτάνος: Δίκαιο το αποτέλεσμα

| |

Ο τεχνικός της Βέροιας, Στέφανος Γαϊτάνος, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα καθώς οι παίκτες του έδειξαν καρδιά και αποφασιστικότητα. “Οι παίκτες μου ήταν γενναίοι. Χρειάζεται παληκαριά και πίστη σε τέτοια παιχνίδια για να πάρεις βαθμό. Η ομάδα μας έβγαλε καρδιά. Τακτικά, θα μπορούσε η Βέροια να εκμεταλλευτεί το πρώτο ημίχρονο και να αξιοποιήσει το πέναλτι, να προηγηθεί, σε ένα κρίσιμο σημείο και να της φανεί αυτό χρήσιμο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Απόλλων πιεζόμενος για ένα θετικό αποτέλεσμα, θα προσπαθούσε να αντιδράσει με έναν ανορθόδοξο τρόπο και δεν ξέρω αν διατηρούσε την αμυντική του συνοχή και αυτό θα του κόστιζε. Το χαμένο πέναλτι συνεπώς μας έκανε διπλή ζημιά. Και χάσαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε πιο πλούσιο επιθετικό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας μας υποχρέωσε να μαζευτούμε στην περιοχή μας αλλά είχαμε υπεροπλία. Ένα δοκάρι και μερικές φάσεις του Φαρινόλα, δεν νομίζω να οδηγήσουν τον Απόλλωνα να πει ότι τον αδικεί το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, με ορισμένα ποσοστά υπέρ της δικής μου ομάδας”.

Σε ερώτηση για τα συναισθήματά του κατά την επιστροφή στην Ριζούπολη απάντησε ότι πέρασε ότι πάτησε στα 25 του στην Ριζούπολη και ένιωσε συγκινημένος και ότι δεν έχει κάτι άσχημο να θυμηθεί από εκείνη την περίοδο.

Σε ερώτηση αν φοβήθηκε μετά το χαμένο πέναλτι είπε ότι υπήρχε ο κίνδυνος της απογοήτευσης και ότι υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές στο δεύτερο μέρος σε κάποιες αναμπουμπούλες.

Προηγούμενες

Η αποστολή του ΠΑΟ

Κυκλοφοριακά μέτρα για το Βέροια – Καλλονή

Επόμενη