Βραχιόλι FLEX LOOP της COLANTOTTE

| |

Βασισμένο στην εγκεκριμένη διπλή τεχνολογία CE και στη διετή έρευνα και ανάπτυξη, το αποτέλεσμα είναι το πιο συναρπαστικό, επιθυμητό βραχιολάκι για σπορ.Φτιαγμένο με αδιάβροχη, υψηλής ποιότητας σηλικόνη, τέσσερις ισχυρούς 100mt μαγνήτες Φερρίτη και ικανότητα απελευθέρωσης 1200+ αρνητικών ιόντων ανά δευτερόλεπτο,το Flex Loop είναι μία συναρπαστική νέα προσθήκη στην βραβευμένη σειρά.

ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ

Κομψό σχέδιο φτιαγμένο από αδιάβροχη υποαλλεργική ιατρική σηλικόνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ

4 Χ 100 mt μαγνήτες Φερρίτη.(4Χ1000gauss).

ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΙΟΝΤΑ

Ταμπλέτα που απελευθερώνει 1000 αρνητικά ιόντα ανά δευτερόλεπτο.

ΤΟ FLEX LOOP ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ: Από 60.00€ τώρα μόνο 48.00€

Το Flex Loop διαθέτει τέσσερις μαγνήτες και το διπλάσιο απελευθέρωσης αρνητικών ιόντων ανά δευτερόλεπτο εν συγκρίσει με τα άλλα βιομαγνητικά βραχιόλια της Trion: Z, καθιστώντας το έτσι το πιο ισχυρό βιομαγνητικό ιοντικό βραχιόλι της Colantotte Trion: Z!

Το βιομαγνητικό-Ιοντικό βραχιόλι Flex loop της Colantotte-Trion:z βοηθαει στη καλή κυκλοφορία και σωστή οξυγόνωση του κυκλοφορικού μας και δρα κατά της ακαμψίας. Η διαφορά από τα άλλα βραχιόλια της TRION:Z είναι ότι το συγκεκριμένο έχει 4x100mt (δηλαδή 4×1000 gauss δύναμη μαγνήτη) και επίσης μια ταμπλέτα που απελευθερώνει πάνω από 1200 μόρια οξυγόνου ανά δευτερόλεπτο εν συγκρίσει με το Dual loop που περιλαμβάνει 2x100mt (2000 gauss) και τις ίνες MINEON HEALTH που απελυθερώνουν από 600 έως 800 αρνητικά ιόντα το δευτερόλεπτο.
TIP:

To FLEX LOOP, κατά τη διάρκεια που το φοράτε πρέπει να έρχεται σε ελαφρά επαφή με το δέρμα. Προϊόντα σιλικόνης μπορεί να συρρικνωθούν λίγο, και το μέγεθος τους να μειωθεί αντί να αυξηθεί! Η κάψουλα των μαγνητών μπορεί να φορεθεί κάτω από τον καρπό ή στο πάνω μέρος όμως και στις δύο περιπτώσεις λειτουργεί αποτελεσματικά.

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή στα παρακάτω άτομα:

i) Άτομα τα οποία χρησιμοποιούν βηματοδότες και / ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές οι οποίες μπορούν να επηρεασθούν από μαγνητικές διαταραχές.

ii) Γυναίκες οι οποίες είναι έγκυες.

iii) Άτομα κάτω από 12 ετών, ή άτομα που χρειάζονται επίβλεψη. Το προϊόν περιέχει μικρά μέρη τα οποία μπορεί να τα καταπιεί κάποιος κατά λάθος ή μπορεί να δημιουργηθεί κίνδυνος πνιγμού. Αν κάποιος έχει καταπιεί μέρος της συσκευής, ίσως είναι απαραίτητη η αφαίρεση με χειρουργική επέμβαση. Παρακαλούμε επισκεφτείτε ένα γιατρό άμεσα και ακολουθήστε τις οδηγίες του.

http://www.trionz.gr/Products/82-black-grey-flex-loop.aspx

Προηγούμενες

Στην Έδεσσα η Μελίκη, στη Νάουσα ο Ζαφειράκης

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΦΕΡΩΝΑΣ

Επόμενη