Βολές Άρη εναντίον Γ. Καραμελίδη

| |

Ανακοίνωση εναντίον του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Γιώργου Καραμελίδη, εξέδωσε η ΠΑΕ Αρης, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του τελευταίου,στις οποίες κάνει λόγο για διαιτητικά εγκλήματα στον αγώνα Άρης-Βέροια. Η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει:

«Η αλήθεια είναι κ. Καραμελίδη, ότι, ως πρόεδρος της ΚΕΔ, οι δηλώσεις σας μας. τρομάζουν, καθώς ο θεσμικός σας ρόλος είναι η εύρυθμη λειτουργία της διαιτησίας και όχι η προάσπιση της Βέροιας.Συμφωνούμε κ. Καραμελίδη ότι όντως στοιχειοθετείτε «διαιτητικό έγκλημα» στο παιχνίδι της προηγούμενης Δευτέρας γιατί δεν δόθηκε ΚΑΘΑΡΟ πέναλτι σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Κώστα Καζναφέρη, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ δεύτερη κίτρινη κάρτα.Αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στον θεσμικό ρόλο που έχετε συμβάλλοντας στη γενικότερη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική διαιτησία για την πρόοδο του ποδοσφαίρου, καλό θα ήταν να παραιτηθείτε και να μας αφήσετε ήσυχους.Υ.Γ. : Μην μας αναγκάζετε κ. Καραμελίδη να ασχοληθούμε με κουμπαριές.

Υ.Γ. 1: Ελπίζουμε το Σάββατο στην Λιβαδειά να μην. τρομάξουμε με την διαιτησία του κ. Μάνταλου, όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Τι είχε δηλώσει ο Γ. Καραμελίδης

Στην δήλωση που προκάλεσε την απάντηση του Άρη, ο Γ. Καραμελίδης είχε τονίσει: «Οι αντιδράσεις για τα λάθη του Κουκουλάκη, όχι μόνο από τη Βέροια αλλά από όλη την Ελλάδα, είναι τέτοιες που με τρομάζουν ακόμη και να τις πω! Στοιχειοθετείται ένα έγκλημα, καθώς η απόδοσή του ήταν πολύ κακή. Όλοι οι διαιτητές θα πρέπει να ξέρουν ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις από αυτούς και όταν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να ξεχνούν τα πάντα. Είναι υποχρεωμένοι με την απόδοσή τους να κάνουν τους Έλληνες φιλάθλους να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Τέτοια εγκλήματα δεν θα ξαναγίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όποιος διαιτητής αδικήσει, όχι μόνο την Βέροια αλλά και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει από μόνος του να αφήσει την σφυρίχτρα και να φύγει», ήταν τα πρώτα λόγια του Καραμελίδης που σε ερώτηση για την τιμωρία του Κουκουλάκη, απάντησε λέγοντας ότι «θα δούμε τι θα γίνει. Θα δούμε και την έκθεση του παρατηρητή του, αν και δεν χρειάζεται να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, καθώς έχουμε ιδία γνώση».

Προηγούμενες

Το Σάββατο υπερπρωταθλήτης στην Γ’

Μπορούσε και νίκη η Ένωση

Επόμενη