Βεργώνης: Δεν το βάζω κάτω

| |

Στο χειρουργείο θα οδηγηθεί για να αποκαταστήσει την ζημιά στο γόνατό του ο Αλέξης Βεργώνης. Ο παίκτης πήρε χθες στα χέρια του το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε όπου και οριστικοποιήθηκαν οι φόβοι που είχανε υπάρξει από την αποχώρησή του στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης.

Ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο εξαιτίας του ότι είχε κολλήσει στον αγωνιστικό χώρο το δεξί του πόδι και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο.

“Γνωρίζω ότι θα μείνω εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις χάνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής χρονιάς.

Παρόλα αυτά όμως δεν πρόκειται να το βάλω κάτω και θα κοιτάξω μέσα από την καθημερινή δουλειά να είμαι έτοιμος να επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός”, τόνισε ο Βεργώνης στο Sport24.gr.

Σε εκείνο το σημείο θυμήθηκε και την άτυχη στιγμή του τραυματισμού του λέγοντας: “Ήταν μία άτυχη στιγμή που είχα στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης σε μία φάση που πήγα απλώς να προλάβω την μπάλα.

Αισθάνθηκα την ζημιά που είχε συμβεί στο πόδι μου και πήρα δύναμη στις μέρες που ακολούθησαν από τους δικού μου ανθρώπους και από όλους στην ομάδα που στάθηκαν στο πλευρό μου”.

Ο τραυματισμός του Βεργώνη ήταν ο δεύτερος πιο σοβαρός στην καριέρα του που πριν τρία χρόνια είχε υποστεί ολική ρήξη στον αχίλλειο τένοντα και πάλι του δεξιού του ποδιού ως ποδοσφαιριστής της Ρόδου σε ένα παιχνίδι στην έδρα της Ηλιούπολης.

Κι όσο για την πρώτη άτυχη στιγμή της καριέρας του έμπειρου αμυντικού χαφ της Βέροιας ήταν ως ποδοσφαιριστής της Λάρισας όπου είχε κάνει εγχείρηση στους κοιλιακούς του.

Προηγούμενες

Γλίτωσε από του χάρου τα δόντια

Έχασε από τον Φοίβο ο Φίλιππος

Επόμενη