Βαθμολογική άνοδο διεκδικούν Νάουσα, Λευκάδια

| |

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Δ’ Εθνικής ξεκινά την Κυριακή, με την διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής. Τέσσερα ματς απομένουν και το ενδιαφέρον έχει μειωθεί στο ελάχιστο αφού τόσο οι ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία είναι γνωστές όσο και αυτές που θα επιστρέψουν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στα ματς της 19ης αγωνιστικής λοιπόν, η Κοζάνη θα παίξει στα Αεράτα και θα έχει την ευκαιρία με νίκη ή και με ισοπαλία να εξασφαλίσει και μαθητικά την πρώτη θέση, αφού η δεύτερη Ένωση Αποστόλου Παύλου έχει ρεπό. Η Νάουσα θα παίξει στο Άργος Ορεστικό κόντρα στον υποβιβασμένο (μόνο μαθηματικές είναι οι πιθανότητές παραμονής του) Παναργειακό και αν κερδίσει πιάνει τους Μακροχωρίτες στην δεύτερη θέση και μετά από δυο εβδομάδες θα τους φιλοξενήσει στο γήπεδό της με στόχο να τους αφήσει πίσω της.

Ενδιαφέρον, αγωνιστικά, εντός έδρας ματς δίνουν τα Λευκάδια. Υποδέχονται την ισόβαθμη τους Νεοκαισάρεια και αν την κερδίσουν την αφήνουν πίσω τους και βάζουν…πλώρη για τετράδα. Τέλος, η Αλεξάνδρεια θα παίξει στην Καστοριά με τον τοπικό Κάστορα. Όλα τα ματς θα αρχίσουν στις 3μμ.

Το πρόγραμμα

Κάστωρ – Αλεξάνδρεια Λευκάδια – Νεοκαισάρεια Παναργειακός – Νάουσα Μακεδονικός – Πυρσός

Αεράτα – Κοζάνη

Προηγούμενες

Παραμένουν στον Διαβατό Μουχτάρης, Σπανός

Επόμενη