Α2: Μάχες παραμονής στο…νήμα

| |

Ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωτάθλημα στην Α2 τοπική κατηγορία. Οι ομάδες που πήραν την άνοδο είναι εδώ κι εβδομάδες γνωστές. Από τον πρώτο όμιλο ανεβαίνουν στην Α1 το Σκυλίτσι και ο Νηρέας ενώ από τον δεύτερο η Νικομήδεια και το Ζερβοχώρι. Εκεί που τα πράγματα είναι ανοιχτά ακόμη, είναι στις ουρές των δυο ομίλων. Η μάχη παραμονής είναι ανοιχτή και θα κριθεί στο τέλος της τελευταίας αγωνιστικής.

Στον πρώτο όμιλο, στην μάχη παραμονής εμπλέκονται οι Πλατύ, Συκιά, Ράχη, Πλάτανος. Το Πλατύ θέλει έναν ακόμη βαθμό για να σωθεί και παίζει στα Παλατίτσια. Η Συκιά θα φιλοξενήσει το Παλαιοχώρι ενώ υπάρχει και το ντέρμπι των ουραγών ανάμεσα στον Πλάτανο και την Ράχη. Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας ανάμεσα σε Πλατύ, Συκιά, Ράχη, η ομάδα που μειονεκτεί είναι η Ράχη.

Στον δεύτερο όμιλο, ήδη μια ομάδα έχει υποβιβαστεί (Σφηκιά) και αναζητούμε την δεύτερη με τις Πατρίδα, Μονόσπιτα, Δόξα Νάουσας και Λυκογιάννη να εμπλέκονται. Στα ματς λοιπόν ξεχωρίζει το Λυκογιάννη – Δόξα Νάουσας όπου ο νικητής θα εξασφαλίσει την παραμονή του. Οι άλλες δυο ομάδες θα παίξουν εκτός έδρας. Τα Μονόσπιτα θα παίξουν με τον Μακεδόνα, ενώ η Πατρίδα στη Νάουσα με τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα

Α’ Όμιλος (4.30μμ) Συκιά – Παλαιοχώρι Λουτρός – Σκυλίτσι Νηρέας – Αστέρας Αλ. Νησέλι – Σταυρός Πλάτανος – Ράχη

Παλατίτσια – Πλατύ

Β’ Όμιλος (10.30πμ) Ροδοχώρι – Ακαδημία Β. Σφηκιά – Κοπανός Μακεδόνας – Μονόσπιτα Λυκογιάννη – Δόξα Ν. Ζερβοχώρι – Ειρηνούπολη

Ολυμπιακός Ν. – Πατρίδα

Προηγούμενες

Στην Α1 και το Ζερβοχώρι

Στιγμιότυπα από το Διαβατός – ΑΕΠ

Επόμενη