Α2: “Κλειδώνουν” θέσεις ανόδου

| |

Μπορεί να απομένουν πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος στο πρωτάθλημα της Α2, στα ματς όμως της Κυριακής αναμένεται να υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα εξασφαλίσουν από τώρα την άνοδο στην Α1, μετά το Σκυλίτσι. Στον πρώτο όμιλο, το Σκυλίτσι εξασφάλισε την άνοδο την περασμένη εβδομάδα και την Κυριακή θα κάνει το ρεπό του. Πολύ κοντά στον στόχο του είναι ο Νηρέας ο οποίος θα παίξει στο Νησέλι. Αν οι Βεροιώτες κερδίσουν και η Κορυφή στραβοπατήσει στην Συκιά, τότε και η δεύτερη θέση ανόδου “κλειδώνει” από τώρα (αν και ουσιαστικά έχει κριθεί την περασμένη Κυριακή).

Στον δεύτερο όμιλο, η πρωτοπόρος Νικομήδεια παίζει στο Ροδοχώρι και αν νικήσει και στραβοπατήσει το Ζερβοχώρι κόντρα στην Δόξα Νάουσας, τότε “καπαρώνει” την άνοδο από την Κυριακή. Όσον αφορά την δεύτερη προνομιούχο θέση, εκεί η μάχη θα συνεχιστεί, αφού η διαφορά που χωρίζει Ζερβοχώρι και Ακαδημία Βέροιας είναι ενός βαθμού. Την Κυριακή η Ακαδημία θα υποδεχθεί τα Μονόσπιτα και σίγουρα θα έχει το μυαλό της στη Νάουσα, στο ματς του Ζερβοχωρίου.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Α’ Όμιλος (3.30μμ) Νησέλι – Νηρέας Σταυρός – Πλάτανος Ράχη – Πλατύ Λουτρός – Παλατίτσια Παλαιοχώρι – Αστέρας Αλ.

Συκιά – Κορυφή

Β’ Όμιλος (10.30πμ) Λυκογιάννη – Μακεδόνας Δόξα Ν. – Ζερβοχώρι Ειρηνούπολη – Πατρίδα Σφηκιά – Ολυμπιακός Ν. Ακαδημία Β. – Μονόσπιτα

Ροδοχώρι – Νικομήδεια

Προηγούμενες

A2: Στην τελική ευθεία οι μάχες για άνοδο

Στην Α1 και η Νικομήδεια

Επόμενη