Αυλαία με Φίλιππος – ΑΕΚ

| |

Με το παιχνίδι Φιλίππου – ΑΕΚ ολοκληρώνεται την Τετάρτη στις 6μμ, στο Μακροχώρι, η 5η αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Πιο συγκεκριμένα ο Φίλιππος Βέροιας φιλοξενεί την ΑΕΚ και θέλει μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα αν προκύψει ενώ η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες βαθμών ΠΑΟΚ και Δούκα και να τους ξεπεράσεις στη βαθμολογία, και να πιάσει στην κορυφή τον Διομήδη Άργους.

Αγωνιστικά ο Φίλιππος θα έχει προβλήματα. Η συμμετοχή των Ντόβα, Π. Κωστακίδη είναι αμφίβολη λόγω τραυματισμών. Επίσης δεν υπολογίζονται οι Παπαδόπουλος, Ζευγαρόπουλος και Θ. Κωστακίδης.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, ο προπονητής της Γιάννης Αρβανίτης, είπε για το ματς: «Θέλει προσοχή το ματς. Σίγουρα έχουμε τον πρώτο λόγο απέναντι σε έναν αποδυναμωμένο Φίλιππο. Οφείλουμε να κερδίσουμε. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα πρέπει να μην κάνουμε γκέλες».

Ο αριστερός ίντερ Φάνης Τσαούσης συμπλήρωσε: «Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς. Είμαστε πλήρης εκτός του Ναουμίδη, που τον περιμένουμε να έρθει πριν την νέα χρονιά ξανά κοντά μας. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε αυτούς τους δύο βαθμούς. Δουλέψαμε στην διακοπή του πρωταθλήματος και πιστεύω να ξαναβρούμε σύντομα ρυθμό».

Προηγούμενες

Η ΟΧΕ ανέβαλε το ματς Φίλιππος-ΑΕΚ

Έχασε από Πανελλήνιο ο Φίλιππος

Επόμενη