Αρβανιτίδης: “Δεν συγχωνεύεται η Βέροια”

| |

Αναστάτωση προκάλεσε στους φίλους της Βέροιας δημοσίευμα της “Ελευθερίας” Λάρισας που αναφερόταν σε πιθανή συγχώνευση της Βέροιας με την ΑΕΛ, με διακριτικό τίτλο “ΑΕΛ – Βέροια”. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της Βέροιας, μας ανέφερε ότι η Βέροια δεν συγχωνεύεται μια καμιά ομάδα, δεν απορροφά και δεν θα απορροφηθεί από καμιά ομάδα. Το πρόβλημά της όμως είναι το γηπεδικό.

“Αναγκαζόμαστε να ξενιτευτούμε διότι το γήπεδο της Βέροιας δεν πληροί τις προδιαγραφές που θέτει η Λίγκα και η αστυνομία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή” τόνισε ο κ. Αρβανιτίδης. Η παραχώρηση του γηπέδου στην ΠΑΕ Βέροια δεν προχώρησε ενώ οι όποιες επιλογές ακολουθηθούν σίγουρα είναι χρονοβόρες και επιτρέπουν την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

“Εμείς θέλουμε την χρήση του γηπέδου. Δεν θέλουμε από κανέναν να μας χαρίσει κάτι. Θέλουμε ένα γήπεδο να πληροί τις προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα” υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τις επιλογές της Βέροιας από εδώ και πέρα, ο κ. Αρβανιτίδης μας είπε η Βέροια θα αναζητήσει γήπεδο να παίξει εκτός Ημαθίας και αν ποτέ το γήπεδο της Βέροιας έχει τις προϋποθέσεις, η ομάδα θα επιστρέψει. “Εμείς δεν θέλουμε να αγωνιζόμαστε στην πόλη μας; Θέλουμε να τρέχουμε σε Θεσσαλονίκη ή Λάρισα; Φυσικά και θέλουμε να παίξουμε στην Βέροια αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό θα πρέπει να αναζητήσουμε γήπεδο. Αν ο δήμος φτιάξει το γήπεδο εμείς θα επιστρέψουμε στην πόλη” σημείωσε.

Η Βέροια λοιπόν εξετάζει δυο επιλογές. Το καινούργιο γήπεδο της Λάρισας και το Καυτατζόγλειο, αλλά οι περισσότερες πιθανότητες συγκλίνουν προς το γήπεδο της ΑΕΛ με στόχο να έχει η “Βασίλισσα” και την συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων.

Προηγούμενες

Απέκτησαν Θεοδωρίδη τα Λευκάδια

Νίκες για Νικομήδεια, Λυκογιάννη, Μακεδόνα

Επόμενη