Αποκλείστηκε η Νάουσα

| |

Εκτός κυπέλλου έμεινε η Νάουσα. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου παρότι προηγήθηκε στο σκορ στην Τερψιθέα, έχασε από τον Μαχητή με 2-1.

Η ομάδα της Λάρισας με όπλο τον ενθουσιασμό του κατάφερε να νικήσει τους Ναουσαίους, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σαββίδη από τον Σιμσέρη. Στο 40′ ο Νικούλης αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Η Νάουσα μπήκε πιο καλά στο δεύτερο ημίχρονο και το 57′ ο Συμπεθέρης έκανε τη σέντρα και ο Περηφανόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Όμως σε διάστημα δυο λεπτών όλα ανατράπηκαν, Στο 73′ ο Κρεβατάς με ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 74′ ο Μαλάκος με σουτ έκανε το 2-1, δίνοντας τη νίκη στον Μαχητή.

ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Ν. Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Ντούγκος (67′ Λιλολάρι), Παγκαλιώτας, Μπουροζίκας, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μόλας, Σαββίδης, Νικούλης (67′ Νικούλης), Κρεβατάς (86′ Αθανασίου)

ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Αργυρίου): Σιμσέρης, Συμπεθέρης, Αργυρίου Γρ., Μουσικάκης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Ρέτζιας (85′ Παπαζής), Κεφαλάς (88′ Πούπης), Παπατάνος (88’Μουρίκης), Νικόλτσης, Περηφανόπουλος

Προηγούμενες

Τα Λευκάδια καταγγέλλουν τους διαιτητές κυπέλλου

Επόμενη