Απογοητευμένοι από την ήττα Γεωργιάδης, Παυλίδης

| |

Απογοητευμένος με την εικόνα της Βέροιας και την ήττα από τον Πανθρακικό εμφανίστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς, γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε πόντο σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι. Δεν ήμασταν καλοί η αλήθεια είναι. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούσαμε να παίξουμε. Τουλάχιστον μπορώ να πω ότι δεν τα παρατήσαμε και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Δεν είχαμε καλή απόδοση αλλά μπορούσαμε να πάρουμε έστω έναν πόντο με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Για τη δήλωση του Τον Κάανεν ότι δεν του άρεσε τίποτα στο παιχνίδι σχολίασε: «Και η δική μου άποψη είναι η ίδια. Δεν ήταν η ομάδα έτσι όπως θέλουμε να παίζει εμείς. Ήταν μια κακή μέρα για εμάς αλλά δεν σκύβουμε το κεφάλι. Πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε και να κάνουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι η Βέροια παρουσίασε για πρώτη φορά φέτος τόσο κακό πρόσωπο είπε: «Σίγουρα για όλες τις ομάδες υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εμείς μέχρι τώρα είχαμε αρκετά καλές ημέρες στις αγωνιστικές που πέρασαν. Όπως προείπα είναι μια κακή μέρα αλλά δεν σκύβουμε το κεφάλι. Πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου».

Από την πλευρά του, ο Μπάμπης Παυλίδης δήλωσε: «Μου δόθηκε η ευκαιρία να βάλω το γκολ για να ισοφαρίσουμε, όμως μου ήρθε ψηλά η μπάλα και δεν μπόρεσα να την κατεβάσω και χάθηκε η ευκαιρία.

Πιστεύω ότι χάσαμε το παιχνίδι στις μονομαχίες. Δεν μπήκαμε αποφασισμένοι στο παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά και για αυτό νομίζω ότι χάθηκε το παιχνίδι. Αυτό που μας φέρνει μία πικρία είναι ότι δεν παίξαμε καλά. Ωστόσο θα βάλουμε κάτω τα κεφάλια και θα συνεχίσουμε».

Για τον Τον Κάανεν είπε: «Προσπαθεί να μας μάθει και να μας μεταφέρει το παιχνίδι που θέλει να παίζουμε. Μέρα με τη μέρα πιστεύω θα γινόμαστε καλύτεροι».

Προηγούμενες

Αναστασίου: “Πικρό αποτέλεσμα”

Βέροια: Δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές, ανέργους, γυναίκες

Επόμενη