Απέσυρε το «φίμωτρο» η Superleague

| |

Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε στη συνεδρίασή της το απόγευμα της Παρασκευής (06/12) την ανάκληση της διάταξης του άρθρου 23Β που αφορούσε τα δυσφημιστικά σχόλια κατά τις διοργανώτριας Αρχής, ενώ ταυτόχρονα ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέσυραν την αγωγή τους προς τη διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα: «Με πρωτοβουλία της Super League συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιό της για να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με την άσκηση της αγωγής των ΠΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ κατά της Super League. Μετά από μακρά συζήτηση ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις: Α. Η Super League και τα μέλη συμφώνησαν όπως η διάταξη του άρθρου 23Β του καταστατικού της Super League δεν ενεργοποιηθεί και ανακληθεί στην αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση.  Β. Ταυτόχρονα με την ως άνω απόφαση της Γενικής Συνέλευσης οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, θα παραιτηθούν του δικογράφου της αγωγής.  Γ. Αφού προηγηθεί διαβούλευση τουλάχιστον ενός μήνα, θα συγκληθεί νέα Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την πιθανότητα νέου σχεδίου διατάξεως και το τυχόν περιεχόμενο αυτής.  Δ. Η Super League και τα μέλη της δεσμεύονται ότι δεν θα υπάρξει καμία τροποποίηση του Καταστατικού, πέραν των όσων αναφέρονται ανωτέρω, μέχρι και το πέρας των ως άνω Γενικών Συνελεύσεων.

Ε. Τόσο η Super League, όσο και οι ΠΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ διατηρούν πλήρως όλα τα δικαιώματα και τις θέσεις τους. Περαιτέρω τα μέρη δεν θα δικαιούνται να επικαλεσθούν οποιαδήποτε αποδυνάμωση των δικαιωμάτων τους εκατέρωθεν από τη σημερινή απόφαση».

Προηγούμενες

Α1 ΕΠΣ 2013-2014

Επέστρεψε στην Βέροια ο Βέρτζος

Επόμενη